Teknik adam arayışlarında olan Ereğli Belediyespor, kariyerinde 2 şampiyonluk bulunan Hüseyin Aydoğan’ı gündemine aldı

 

HEDEFTEKİ ANTRENÖR HÜSEYİN AYDOĞAN

Yeni teknik direktörünü belirlemek için yoğun bir mesai harcayan Ereğli Belediyespor, gündemine yeni bir ismi aldı. Fatih Karagümrükspor ve Sultanbeyli Belediyespor’u şampiyon yaparak 3’üncü Lige çıkaran 49 yaşındaki teknik adam Hüseyin Aydoğan ile temasa geçen Ereğli, en geç Cuma’ya kadar, yeni hocasını belirleyecek.

*****************

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor  takımı emanet edeceği hoca arayışlarına devam ediyor.  Kulübü hedefe taşıyacak kariyerli hocayı takımın başına geçirmeyi planlayan Ereğli, gündemine yeni isimleri aldı.

Kısa bir süre önce yeni yönetimini belirleyen eflatun-beyazlı takım, yeni teknik direktörünü belirlemek için yoğun bir mesai harcıyor.  Hafta sonu toplanarak kendi arasında görev taksimi yapan Ereğli Belediyespor yönetimi, bu toplantıda gündemindeki yeni hoca adaylarını belirledi. Yeni yönetimin listesinde, kariyerinde 2 şampiyonluk bulunan Hüseyin Aydoğan yer aldı.

BAL’DA 2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2017-2018 sezonunda şampiyonluk hedefiyle kolları sıvayan Ereğli Belediyespor, 49 yaşındaki teknik adam Hüseyin Aydoğan’ı gündemine aldı. 2011-2012 sezonunda Fatih Karagümrükspor ve 2014-2015 sezonunda Sultanbeyli Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lig şampiyonu yaparak 3’üncü lige çıkaran başarılı teknik adam ile önceki gün ilk temasını gerçekleştiren yönetim, bu görüşmede olumlu sonuç aldı. Hüseyin Aydoğan ‘Hedefi olan takımda görev alabilirim’ demesi üzerine eflatun-beyazlı yönetim,  diğer temasta olduğu hoca adaylarında da gelecek cevaba göre  Cuma gününe kadar antrenör sorununu çözüme kavuşturacak.

FERİKÖY’Ü BAL’A TAŞIDI

2008 yılında Vefaspor ile başlayan antrenörlük kariyerinde 2 şampiyonluk yaşayan 49 yaşındaki Hüseyin Aydoğan, geçtiğimiz sezon İstanbul Süper Amatör Lig takımı Feriköyspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkardı. Fatih Karagümrükspor ve Sultanbeyli Belediyespor’da yaşadığı başarıyı, Feriköyspor’da Play-Off ikincisi olarak yaşayan Hüseyin Aydoğan, İstanbul sınırları dışında bir tek Edirne’de çalıştı.  2015-2016 sezonunda Sultanbeyli Belediyespor’daki görevinden istifa eden Aydoğan, aynı sezonun devre arasında Edirnespor’da görev yaptı.

Eren ARSLANYILMAZ

Gümüşdağ gündemden düşmüyor

Ereğli Belediyespor,  antrenör konusunda gündemine yeni isimler alsa da, UTAŞ Uşakspor’da şampiyonluk yaşayan Hayrettin Gümüşdağ’ı  gündeminden düşürmüyor. Yeni sezonda henüz hiçbir takımla anlaşma sağlayamayan Gümüşdağ, geçtiğimiz günlerde Ereğli yönetimi ile masaya oturmuştu. Her iki tarafından şartlarını sunduğu görüşmede, eflatun-beyazlı takım, maliyeti nedeniyle  transferi bekletme kararı almıştı. Transferden vazgeçme noktasına dahi gelen Ereğli Belediyespor’un  araya hatırı sayılan birkaç kişiyi sokarak yeniden hoca ile temasa geçmesi ve  anlaşma zemini araması bekleniyor.