1903 Zonguldak Kartalları’ndan bir örnek davranış daha… Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaparak takdir toplayan Siyah-beyazlı taraftar topluluğu, bayramda huzurevine giderek yaşlıların bayramını kutladı.
Zonguldak’ta ‘1903 Zonguldak Kartalları’ olarak faaliyet gösteren siyah-beyazlı taraftar gurubu bayramda yaşlıları unutmadı. 1903 Zonguldak Kartalları çatısı altında toplanan taraftarlar bayramın 3’üncü günü Bahçelievler Mahallesi’ndeki Merkez Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

Geride bıraktığımız son 2 Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunarak kamuoyundan takdir toplayan 1903 Zonguldak Kartalları, yaşlıları bayramda ziyaret ederek ellerini öptü. El öpmenin ardından aldıkları hediyeleri yaşlılara veren taraftarlar, bir sürpriz daha yaptı. Taraftarlar yaşlıların Bayramı hoşça geçirmeleri sağlamak amacıyla  gitar  eşliğinde müzik çaldılar. Bol bol sohbetin edildiği ziyarette yaşlılar oldukça memnun kaldı.

“ORGANİZASYONLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Ziyaret hakkında açıklama yapan 1903 Zonguldak Kartalları üyesi Yiğit Atalar,

Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın 'İyi İnsan Olmadan İyi Beşiktaşlı Olunmaz' sloganıyla yola çıktıklarını söyleyerek, “Çıktığımız bu şerefli yolda üzerimize düşen ne varsa Zonguldak’ta elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışmaktayız. Ramazan ayında bilindiği üzere 100 tane ailemizi koli yardımı yaparak sevindirmiştik ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla oturup bu seferde Huzur Evindeki yaşlılarımıza annelerimize babalarımıza huzuru bağışlama düşüncesine büründük. Bugün itibariyle Zonguldak Valiliğine bağlı Bahçelievler Mahallesindeki Merkez huzurevindeki elliye yakın ihtiyar anne ve babalarımızı ziyaret ettik, elimizden geldiği kadarıyla onların gönüllerini hoş tutmaya müzisyen arkadaşımız Yağız Atalar'ın güzel şarkılarıyla onları eğlendirmeye çalıştık ve bayramlarını kutladık. Beşiktaşlılık insan olmaktır, duyarlı olmaktır. Bizler bu düşüncemizle yola çıktık ve bu düşünceyle yolumuza devam etmekteyiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla Zonguldak’ta yaptığımız organizasyonlarımız hiçbir zaman bitmeyecek ve daha da artarak devam edeceğini tüm kamuoyuna duyururuz” dedi.

Beşiktaşlı taraftarlar müzik eşliğinde huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.