Zonguldak Kömürspor, skolyoz (Omurga eğriliği) hastası Aleyna Dübüş’e yardım eli uzattı

 

 

HELAL OLSUN SİZLERE

 

Fanatik Zonguldak Kömürspor taraftarı Hayri Dübüş’ün  skolyoz (Omurga eğriliği) hastası olan  kızı Aleyna Dübüş’ün sağlığına kavuşması için kırmızı-lacivertli teknik heyet ve futbolcular,  yardım kampanyasına destek olacak.

 

********

 

Zonguldak Kömürspor teknik heyeti ve futbolculardan örnek  davranış… Kırmızı-lacivertli takımın Teknik Direktörü Şenol Demir ve futbolcular, 13 yaşındaki skolyoz (Omurga eğriliği) hastası olan  kızı Aleyna Dübüş’ün ameliyatı için gerekli miktarın toplanması için başlatılan kampanyaya destek olacak.

 

Fanatik Zonguldak Kömürspor taraftarı Hayri Dübüş’ün  skolyoz (Omurga eğriliği) hastası olan  kızı Aleyna Dübüş’ün sağlına kavuşması için ameliyat olması gerekiyor. 40 Bin TL’nin  gerektiği ameliyat için valilik kararıyla kampanya başlatıldı.  Aile boyu fanatik Zonguldak Kömürspor taraftarı olan Düdüş ailesine kırmızı-lacivertli teknik ekip ve futbolcular sahip çıktı. Baba İsmail Dübüş, Anne Fatma Dübüş ve kardeşi Muradiye Dübüş ile birlikte 13 yaşındaki Aleyba Düdüş, dün Zonguldak Kömürspor’un idmanını ziyaret etti. Ziyarette  Teknik direktör Şenol Demir, Kaptanlar Suat Kerçin ve Mert Caymaz, Aleyna'ya destek olacaklarını  söylerken,  Zonguldak halkının da  kampanyaya destek olması gerektiğini söylediler.  Baba İsmail Dübüş, bu davranıştan dolayı, teknik heyete ve futbolculara teşekkür etti.

Yürümek istediğini söyleyen Aleyna Dübüş,  herkese teşekkür etti.

Eren ARSLANYILMAZ