Sahasında Yenişehir Belediyespor’u yenerek 4 hafta süren galibiyet hasretine son veren Kilimli Belediyespor’un Antrenörü Selahattin Bayar, galibiyetin sevindirici olduğunu ancak düşündürücü tarafının olduğunu söyledi.

 

Gruptaki ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını belirten Bayar, “bizi sevindiren taraf ilk galibiyetimizi 5 golle almamız. Üzücü tarafı ise ligin ayarında olmayan takım karşısında 3 gol yememiz” dedi.

 

**************

Kilimli Belediyespor’da yüzler gülüyor… Sarı-siyahlı takım, Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grubun 5’inci haftasında sahasında konuk ettiği Yenişehir Belediyespor’u 5-3 yenerek galibiyet hasretine son verdi. İlk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşayan Kilimli camiasında moraller yerinde. Ancak takımın çalıştırıcısı Selahattin Bayar, yinede özeleştiri yaptı. Bayar, Yenişehir Belediyespor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede alınan galibiyetin kendilerine iki duygu birden yaşattığını söyledi. Galibiyetin sevindirici ve üzücü taraflarının olduğunu söyleyen Kilimli Belediyespor’un Antrenörü Selahattin Bayar, “Sahamızda konuk ettiğimiz Yenişehir Belediyespor takımı ölçümüzde değil. Zaten bu ligin ayarında bir takım da değiller. Alınan galibiyet tabi bizi sevindirdi. Ancak galibiyetin düşündüren tarafı da yok değil. Gruptaki ilk galibiyetimizi 5 golle aldığımız için tabii ki mutluyuz. Üzücü tarafı ise lig ayarında olmayan bir takım karşısında 3 gol görmemiz. Bu galibiyetten çıkardığımız dersler var. Yenişehir maçında yaptığımız hataları hafta sonu Körfez maçında yapmamalıyız. Ligde söz sahibi olmak istiyorsak Kestel maçını da kazanmalıyız” dedi. Eren ARSLANYILMAZ