HENTBOL ŞÖLENİ BAŞLADI

Genç Kızlar ve Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları Zonguldak’ın ev sahipliği ile Site Spor Salonu’nda başladı… 4 gün sürecek olan hentbol şöleninde takımlar bir üst tura yükselmek için mücadele verecek. Zonguldak Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Devrek Anadolu Lisesi şampiyona da ilimizi temsil edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından okul sporları faaliyet programında yer alan Hentbol Genç Erkekler-Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları Zonguldak’ın ev sahipliği ile açılış törenin ardından start aldıAçılış seremonisinde konuşan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, bütün takımlara başarılar dileyerek, maçların fair play çerçevesinde geçmesini istedi. Şampiyonaya Genç Erkekler kategorisinde 11 takım katılırken Genç Kızlarda ise 8 takım ter dökecek. 4 gün sürecek olan hentbol şölenin ardından gruplarını birinci olarak tamamlayan takımlar bir üst tura yükselmeye hak kazanacak.

Genç Erkeklerde; A grubunda Düzce Gümüşova Anadolu Lisesi, İstanbul Hisar Eğitim Vakfı, Tekirdağ Süleyman Paşa Meslek Lisesi, Yalova Adnan Menderes Meslek Lisesi, B Grubunda, Zonguldak Meslek Teknik Anadolu Lisesi, Sakarya Fatih Meslek Teknik Anadolu Lisesi, Bartın Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Ankara Ş Ali AlıtkanAnadolu Lisesi, C Grubunda, Kocaeli Gebze AnibalAnadolu Lisesi, Kırklareli Kepirtepe Anadolu Lisesi, Çankırı Ş. Maden Ekizceli Ç.P.L

Gen Kızlarda ise, A Grubunda, G.M. KemalAnadoluSağlık Meslek Lisesi, Deniz Yıldızları Teknik ve E.M.L, Zonguldak Devrek Anadolu Lisesi, Çankırı Yapraklı Ç.P.L, B Grubunda Bartın Hayme Ana Meslek Teknik Anadolu Lisesi, Özel Siyah Martı Sınav Temel Lisesi, Ankara Ş. Ali Alıtkan Spor Lisesi, Sakarya Ali Dikmen Anadolu Lisesi  

Erkeklerde ve Kızlarda 1’er takım ilimizi temsil edecek

Site Spor Salonunun ev sahipliğinde başlayan Hentbol Genç Kızlar ve Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Genç Erkekler kategorisinde Zonguldak Meslek Teknik Anadolu Lisesi,Genç Kızlarda ise Zonguldak Devrek Anadolu Lisesi ilimizi temsil edecek.

Emre Can BAYRAM