Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor'da basın sözcüsü Şükrü Öztürk, 263 maden şehitleri anısına yaptırdıkları forma satışlarının yoğun ilginin devam ettiğini söyledi. Özürk, hafta içi basın açıklaması yaparak satılan formaların son durumu ve gelen paralarla neler yapıldığını açıklayacaklarını söyledi. 
Öztürk ayrıca "Forma almak, şehrin takımına sahip çıkmak GÖNÜL İŞİDİR, Kimseye metazori forma satamazsınız. Bu güne kadar forma alarak şehrine ve şehrin takımına sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

FORMA ALMAK TAKIMINA VE ŞEHRİNE GÖNÜL VERMEKTİR

Şehit madenci formaları kaçta tane satıldı ve gelenler paralar nereye harcandı konusunda Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, hafta içi yönetim alarak basın açıklaması yapacaklarını açıkladı. Öztürk, "Forma almak,şehrin takımına sahip çıkmak GÖNÜL İŞİDİR, Kimseye metazori forma satamazsınız. Bu güne kadar forma alarak şehrine ve şehrin takımına sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Bir tane alanda yüz tane alanda bu takıma gönül verenlerdir, bu şehire gönül verenlerdir. GÖNÜL VERENLERE SELAM OLSUN Forma satışımız tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi satışlardaki son durum forma alanlar satılan forma paraları ile neler yapıldı kamuoyuyla paylaşılacaktır. BİR FORMADA SEN AL" ifadelerine yer verdi.