Misli. Com 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarını Çaycuma İlçesinde sürdürüyor.  
Zonguldakspor, yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmaları için dün gittiği Çaycuma İlçesinde ayağının tozuyla bu sabah ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 
Çaycuma İlçe stadında Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 top kapma ve alan oyunu ile süren antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçın  ardından son buldu.
Kırmızı- Lacivertli ekibin yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çaycuma Esnaf ve Sanatlar ve Kredi Kefalet Koop Başkanı Hayri Kandemir, futbolcuları ve teknik heyeti Çaycuma’da yalnız bırakmayarak idmanı ziyaret etti.  
İdman ziyareti sonrasında Başkan Kandemir, futbolcuların kamp yaptığı Seka Tesislerine giderek futbolculara ve teknik heyete tatlı ve meyve ikramında bulundu.   
Daha sonra Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetimle bir araya gelen Başkan Kandemir, Çaycuma Esnaf ve Sanatlar ve Kredi Kefalet Koop olarak Zonguldakspor için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.
Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ise Çaycuma Esnaf ve Sanatlar ve Kredi Kefalet Koop Başkanı Hayri Kandemir’e ziyareti ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.