Spor Toto 3’üncü Lig’de şampiyonluk hedefleyen Zonguldak Kömürspor, mali konularda yaşadığı sıkıntının bir nebze önüne geçebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli yönetim,  bu kapsamda 2015 yılı takvimleri hazırlattı. Kulübe ekonomik katkı sağlanması adına bastırılan takvimlerin satışı başladı. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in bizzat yaptığı satışlara ilgi yoğun oldu.

Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem, yönetim tarafından bastırılan takvimlerden 50 adet satın alarak, kulübe ekonomik destekte bulundu.

“BARO BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  göreve geldikleri günden itibaren,  avukatlar ve Baro Başkanı’ndan her zaman destek gördüklerini söyleyerek, “Kulübe gelir olması amacıyla kısa bir zaman içerisinde takvim hazırladık. Gönül ister diki daha ayrıntılı bir çalışma olsun ama kısıtlı bir zamanımız vardı. Maddi imkanlarımızın yetersiz olması nedeniyle bir an evvel gelire ulaşmamız lazımdı. Bizde takvim hazırlayarak Zonguldak Kömürspor Kulübüne gelir amaçlı satışa sunduk. Baro Başkanı Kerem Ertem’i ziyaret ettik. Kendileri kulübe gelir amaçlı 50 adet takvim aldı. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN YANINDAYIZ”

Zonguldak Kömürspor’a desteklerinin devam edeceğini belirten Baro Başkanı Kerem Ertem, “Zonguldak Kömürspor bulunduğu konumun daha üstünü hak ediyor. Bu başarısından dolayı Başkan Süleyman Caner ve yönetim kurulunu, teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum. Zonguldak Kömürspor’u anlatan çok güzel bir takvim çalışması yapmışlar. Biz bugün olduğu gibi bundan sonra Zonguldak Kömürspor’un yanındayız. Takımın daha büyük başarılar yakalayacağına eminin bu konuda da desteğe hazırım. Ayrıca bir konuya da değinmek istiyorum. Zonguldak’taki tüm Sivil Toplum Örgütlerine kulübe destek olmaları konusunda çağrıda bulunuyorum” dedi.

ESNAFTA İLGİ GÖSTERDİ

Baro Başkanı’nda sonra takvimlere esnaflarda ilgi gösterdi. Soğuksu’da Kaşmir Halı dükkanı sahibi Mahmut Ay’da Zonguldak Kömürspor takvimlerinden 15 adet satın aldı.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner Ay’a teşekkür etti. Mahmut Ay ise, tüm esnafların Zonguldak Kömürspor’a destekte bulunmasını istedi.