Zonguldak Kömürspor, galibiyet beklediği Fethiyespor maçında hesapta olmayan beraberlik alarak camiayı şaşırttı

HESAPTA YOKTU

 

Kırmızı-lacivertli takım,  Fethiyespor ile sahasında berabere kalarak hiç hesapta olmayan 2 puan kaybetti. Yaşanan puan kaybı nedeniyle üzgün olan Zonguldak Kömürspor’un hocası Şenol Demir, “Sahamızda galibiyet bekliyorduk. Üzgünüz.  Önümüze bakmalıyız” şeklinde açıklama yaptı.

***********

Zonguldak Kömürspor, 14’üncü haftada sahasında konuk ettiği Fethiyespor maçında beklemediği bir sonuç alarak rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Son iki haftada önce Anadolu Üsküdar’ı ardından zor deplasman olarak görülen Keçiörengücüspor’u sahasında yenerek grubun flaş takımı olan kırmızı-lacivertli takım, Pazar günü Fethiyespor’u konuk etti. Yakaladığı bu çıkışla 14’üncü haftayı da galibiyetle kapatmak isteyen Zonguldak Kömürspor’da hesap şaştı. Penaltı golüyle öne geçtiği mücadelede, penaltıdan yediği golle bir puana razı olan Zonguldak Kömürspor’da galibiyet serisi sona ermiş oldu.

“GALİBİYETİ HAK ETMİŞTİK AMA OLMADI”

Kırmızı-lacivertli takımın hocası Şenol Demir, kaybedilen 2 puana yanıyor. Genç çalıştırıcı galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını ancak futbolda bu tür sonuçların olduğunu söyleyerek, “Çok istedik, ama olmadı. Öne geçtik fakat skor üstünlüğünü koruyamadık. Kalemizde gördüğümüz golden sonra oyunun kontrolü bizdeydi. Pozisyonları bulan taraftık. Gel gör ki meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadık. Galibiyeti hak etmiştik ama olmadı.  Son 2 maçın ardından bu maçı da 3 puanla kapatmak istemiştik. Üzgünüz. Önümüze bakmalıyız İlk yarının bitimine 3 maç kaldı. Bu maçları kazanarak devreyi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.

İç sahada kayıp 9’a çıktı

Zonguldak Kömürspor, bu sezon Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın maçlara elverişsiz olması nedeniyle iç saha maçlarını merkeze 47 Km uzaklıkta yet alan Devrek Stadı’nda oynuyor. Bu sezon Devrek’i evi olarak benimseyen Zonguldak,  iç sahada 7 maç oynadı. Fethiyespor maçıyla bu sezon iç sahada 7 maçı geride bırakan Kömürspor, bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Son olarak Fethiyespor ile berabere kalan Zonguldak, Devrek’teki maçlarda 9 puan kaybetti.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Telafi ederiz

Zonguldak Kömürspor kulüp başkanı Süleyman Caner de hesapta olmayan kayıp nedeniyle oldukça üzgün. Başkan Caner, “puan kaynını telafi ederiz. Futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Yine bir Cumartesi maçı…

Zonguldak Kömürspor, 15’inci haftada İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrükspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Vefa Stadı’nda oynanacak.