HOKEY ŞÖLENİ BAŞLADI

Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Hokey Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları Zonguldak’ın ev sahipliğinde başladı. 3 gün sürecek olan bu hokey şöleninde Kızlar 1 ve Erkeklerde 2 takım adını Türkiye Şampiyonasını yazdırabilmek için kıyasıya mücadele verecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Fener sahasında Okullar arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Hokey Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları açılış seremonisinin ardından başladı. 

Açılış seremonisine Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir ve okullar katıldı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, katılan bütün takımlara başarılar dileyerek, maçların fair play çerçevesinde oynanmasına temenni etti.Zonguldak’ın ev sahipliğinde Fener sahasında başlayan şampiyona da takımlar birbirinden heyecanlı ve nefes kesen maçlar çıkardı. İlimizi temsilen şampiyona da Kızlarda, Yayla Ortaokulu ve Erkeklerde ise Alparslan Ortaokulu Türkiye Şampiyonasına katılmak için ter döküyor. 3 gün sürecek olan maçların ardından Erkeklerde gruplarında birinci olan 2 takım ve Kızlarda ise grubunu birinci olarak tamamlayan takım adını Türkiye Şampiyonasına yazdıracak. 

Erkeklerde, A Grubunda, Kocaeli Özel.Körf.Ortaokulu, Ankara İ. Çallı Ortaokulu, Zonguldak Alparslan Ortaokulu, Çanakkale 23 Eylül Ortaokulu, B Grubunda ise Konya İ. Begoviç, Ö.Ortaokulu, İstanbul Yusuf Ö.Ortaokulu, Bolu 50 Yıl .Bay Ortaokulu olmak üzere 7 takım katıldı

Kızlarda, İstanbul, Fatih Ortaokulu, Bolu Çoban Kaya Ortaokulu, Zonguldak Yayla Ortaokulu, Muğla Halk Eğitim Merkez Ortaokulu olmak üzere 4 takım mücadele ediyor.

Hakemler Gaziantep bölgesinden

Fener sahasında başlayan Hokey Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarını Gaziantep bölgesi, Ulusal Hakem Ali Temmuz Şahin, Aday Hakem Recep Can Urkan, Aday Hakem Gizem Gül, Aday Hakem Hüseyin Can Kurt, Aday Hakem Yekta Onur ve Aday Hakem Sevda Mercan yönetiyor. 

Emre Can BAYRAM