KÜÇÜKLER HOKEY ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Zonguldak’ın ev sahipliğinde Pazar günü Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Hokey Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları başladı. Şampiyona da Kızlarda ve Erkeklerde ilimizi Kozlu Alparslan Ortaokulu temsil ediyor. Fener sahasının ev sahipliğinde başlayan müsabakalarda bir birden heyecanlı ve nefes kesen müsabakalar sahne oldu. 3 gün süren müsabakalar sonunda Kızlarda ve Erkeklerde 2’şer takım Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanacak. 

Küçük Kızlarda, Zonguldak Alparslan Ortaokulu, Muğla Kafaca K. Ortaokulu, Bolu Atatürk Ortaokulu, Ankara Ressami İ.Ç Ortaokulu, İstanbul Y. Fatih Ortaokulu

Küçük Erkeklerde ise A Grubunda, Çanakkale 23 Eylül Ortaokulu, Ankara Batıkent S.K Ortaokulu, Bolu 50. Yıl İ.B Ortaokulu, B Grubunda, Kocaeli Kubilay Ortaokulu, Zonguldak Kozlu Alparslan Ortaokulu, İstanbul Y. Özvatan Ortaokulu olmak üzere Kızlarda 5 ve Erkeklerde 6 takım olmak üzere 11 takım katıldı.

Kozlu Erkek ve Kız takımı gruptan çıkmadı

Kozlu Alparslan Ortaokulu Erkek takımı şampiyonanın ilk gününde, Kocaeli Kubilay Ortaokuluna 7-0 yenildi. Şampiyonanın ikinci gününü bay geçen Kozlu Alparslan Ortaokulu gruptan çıkamadı. Kozlu Alparslan Ortaokulu Kız takımı ise şampiyonanın ilk gününde Ankara Ressam İ.Ç Ortaokuluna 3-1 yenilirken, Muğla Kafaca K. Ortaokulunu 5-0 hükmen yendi.  Şampiyonanın ikinci gününde ise İstanbul Y. Fatih Ortaokuluna 2-0 yenilen Kozlu Alparslan Ortaokulu kız takımı guruptan çıkma şansını kaybetti. 

Emre Can BAYRAM