Türkiye Hokey Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 18 Yaş Altı Açık Alan Hokeyi Türkiye Şampiyonası 22-26 Haziran tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek. 5 gün sürecek şampiyonada Zonguldak’ı Demir Tenis Gençlik ve Spor Kulübü temsil edecek. 28 takımın katıldığı Türkiye Şampiyonasında sporcular izlenerek Milli takıma sporcular seçilecek.

U18 Milli takımın seçmesinin yapılacağı organizasyon öncesi Zonguldaklı hokeyciler çalışmalarını sürdürüyor.  Zonguldak Demir Tenis Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Antrenör Abdullah Demir yönetiminde Fener Sahası’nda çalıştı.

Demir Tenis Spor Kulübü antrenörü Abdullah Demir  “Konya’da 22-26 Haziran tarihleri arasında 18 yaş altı Türkiye şampiyonasına katılacağız. Bura da sporcularımız takip edilerek 18 yaş Milli takıma sporcular seçilecek. Bizde müsabakalara Hokey Demir Tenis Spor Kulübü olarak İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Aynı zamanda milli takıma en azından 1 sporcu dahi verebilirsek büyük bir avantaj olacak. Katkılarından dolayı Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’e teşekkür ederiz”.dedi

Emre Can BAYRAM