Kozlu Belediyesporlu futbolcular, derbide Ereğli’yi tek golle yenerek yeni hocaları Volkan Yayın’a ‘hoş geldin’ dedi

HOŞ GELDİN VOLKAN HOCA

***İki takımda sezona kötü başlamış alınan sonuçlar camialarını hayal kırıklığıma uğratmıştı…  Biri  4 hafta sonunda 4 puanla 10’uncu, diğeri 3 puanla 12’nci sırada yer alıyordu. Derbiyi çıkış olarak gören Kozlu Belediyespor ile Ereğli Belediyespor  bu hâlet-i ruhiyede kozlarını paylaştı.

 

***Kötü gidişat nedeniyle yaşanan kan değişikliği Kozlu Belediyespor’a yaradı. Derbi maçıyla ilk sınavını veren Volkan Yayın, mücadeleden tek golle galip ayrıldı. Kozlu Belediyespor’a derbi zaferini getiren gol 54’üncü dakikada Emrecan Özbay’dan geldi.

**************

 

Kozlu Belediyespor Volkan Yayın ile derbiden zaferle ayrıldı. Kozlu Belediyespor ile Ereğli Belediyepsor arasında oynanan ‘Zonguldak Derbisi’nin kazananı yeşil-beyazlı takım oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grubun 5’inci haftası ‘Zonguldak Derbisi’ne sahne oldu. Zonguldak’ın iki köklü kulübü dün kozlarını paylaştı. İlk 4 haftada alınan kötü gidişat nedeniyle Yüksel Açıkgöz ile yollarını ayıran Kozlu Belediyespor, derbiye tecrübeli teknik adam Volkan Yayın idaresinde çıktı. Volkan Yayın ve öğrencileri saha ve seyircisi önünde ki maça oldukça istekli başlasa da her iki takımda skoru değiştiremedi. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle son buldu.

KOZLU’NUN EMRE’CAN’I

İkinci yarıda taraflar eşitliği bozmak için gol aradı. Golü bulan taraf ev sahibi Kozlu Belediyespor oldu. Dakikalar 54’ü gösterdiğinde Kozlu’nun genç oyuncusu Emrecan Özbay, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra  skor avantajını korumak isteyen Kozlu, istem dışı geriye yaslandı. Gol için yüklenen Ereğli ise, birkaç pozisyondan yararlanmadı.  66’da Ereğli Belediyespor gol yaklaştı ancak, meşin yuvarlağın çizgiyi geçti-geçmedi tartışmaları, orta hakemin  yardımcı ile göz göze geldikten sonra oyunu devam ettirmesiyle son buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kozlu Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

 

 

SAHA: Kozlu Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Erhan Altaş**, Deniz Akkaya**, Cenk Fatih Demirci** KOZLU BELEDİYESPOR: Hamit**, Adem***, Gökhan***, Emre**, Özkan**, Abdullah**, Emrecan***(Dk.50 Fatih**), Serbay***, Durmuş**(Dk.70 Ali**), Kaan**, Ali Efsat(Dk.56 Uğur)

EREĞLİ BELEDİYESPOR: Safa**, Ümit**, Ozan**, Tunahan*, Emre**, Oğuz**, Oğulcan**, Başhim**(Dk.46 Batuhan*), Yaşar*, Murat**(Dk.67 Sait*), Furkan Çırakoğlu**(Dk.67 Yasin**)

GOL: Dk.54 Emrecan

 

EMRE’CAN’ VERDİ

Kozlu’nun genç oyuncusu Emrecan Özbay, derbide takımına hayat verdi. 54’te sahneye çıkan Emrecan attığı golle takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı.

 

DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Volkan Yayın’ın yeşil sahalara dönüşü 3 puanla oldu… 2011 yılında Kozlu Belediyespor’da ki görevini bıraktıktan 5 yıl sonra antrenörlük kariyerine yine yeşil-beyazı takım ile dönen Volkan Yayın ilk sınavını derbide verdi. 66 yaşındaki çalıştırıcı, yeşil-beyazlı takım ile ilk sınavını başarıyla geçmenin haklı gururu ve mutluluğun yaşadı. Yayın maç sonu futbolcularını tek tek tebrik etti

 

 

KOZLU 4 BASAMAK SIÇRADI

Geçtiğimiz hafta Akçokocaspor yenilgisi ve yaşanan antrenör değişikliğinin ardından derbiye çıkan ve mücadeleyi kazanan Kozlu Belediyespor, 4 basamak birden yükseldi. Yeşil-beyazlı takım puanı 7 yaparak haftayı 6’ncı sırada kapattı.

 

EREĞLİ BİLDİĞİMİZ GİBİ

Ereğli Belediyespor kötü gidişatını sürdürdü. Eflatun-beyazlı takım, 5’inci maçta 2. Yenilgisini aldı. 3 maçını da beraberlikle tamamlayan Ereğli, 3 puanla 12’nci sıradaki yerini korudu. Eflatun-beyazlı takım öte yandan gol orucunu derbide de devam ettirdi. Ereğli 5 maçta rakip fileleri hiç sarsamadı.

 

 

TOPLU SONUÇLAR

Bartınspor-Modafen: 0-0

Zeytinburnu - Bağlumspor: 1-0

Beyköy Bld.-Geredespor: 2-2

Bağcılarspor- Akçakocaspor: 3-1

Pursaklar Bld.- Kurtuluş: 3-5

Yunusemrespor-Çekmeköy: 1 - 1