Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta hem Ligde hem de maddi durum anlamında çok zor günler geçirdiklerini belirten Zonguldak Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, "Ligde zor günler geçiyoruz, bu yetmezmiş gibi tesis, stat, konaklama gibi sıkıntılarımızda devam ediyor. Ayrıca İnsanlar Zonguldakspor’un düşeceğini düşünüyorlar. Zonguldakspor düşmez’’ ifadelerine yer verdi. 
Hürfikir ayrıca, "Bu takım şehrin takımı. Futbol takımları reklamlarla, gelirlerle dönüyor. Kampa gidiyoruz. Parayı veremiyoruz. İcra yolluyorlar" dedi

İKİ TAKIMDA VASAT BİR OYUN ORTAYA KOYDU

Hem Zonguldakspor’un hem de Uşakspor’un da vasat bir futbol sergilediğini belirten Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, "Maça kötü başladık. 7. dakika gol yedik, peşine bir gol daha yedik. Rakip güçlü görünse de kafa kafaya gitti. Son saniyelerde bir gol daha atabilirdik. İki takım içinde vasat bir maçtı" dedi.

ÇOK ZOR DURUMDAYIZ

Zor günler yaşadıklarını belirten Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, "Bütün olumsuzluklar üzerimizde. Tesis, stat, konaklama, aklına olumsuz ne geliyorsa hepsi var. Bu şartlarda takımın deplasmanda gitmesi çok lüks bir durum. Bir otele gidiyorsun en az 8-10 bin TL maç öncesi maç sonrası giderleri var" dedi. 

İCRA GELİYOR

Zonguldak’ın önde gelenlerinin Zonguldakspor’a destek vermediğini belirten Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, "Bu takım şehrin takımı. Bir tane takımı var. 7 sene boyunca profesyonel takımı olan bir şehir burası. Futbol takımları reklamlarla, gelirlerle dönüyor. Kampa gidiyoruz. Parayı veremiyoruz. İcra yolluyorlar’’ dedi.

ÖDEMELERİ YAPAMIYORUZ

Bütçe konusunda çok sıkıntılar yaşadıklarını belirten Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Takım zaten en düşük bütçeli takım. Elimizden geldiği kadar oyunculara ve teknik heyete bir şeyle vermeye çalışıyoruz. Şanlıurfaspor maçının primini veremedik" dedi. 

ZONGULDAKSPOR DÜŞMEZ

Gelecek hafta oynanacak olan Hacettespor maçı hakkında açıklama yapan Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Önümüzde Hacettepespor ve Gümüşhanespor maçı var. Bizim için bu maçlar çok önemli. Bu maçları kazanmamamız gereken bir maç. Özellikle Hacettepespor maçı kazanmamız gereken bir maç. Ayrıca İnsanlar Zonguldakspor’un düşeceğini düşünüyorlar. Zonguldakspor düşmez" dedi.