Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz  Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Hacettepespor galibiyeti başta olmak üzere teknik adam arayışları ve madenci forması hakkında açıklamalarda bulundu.
Grizu Faciası’nda hayatını kaybedenlerin isimlerinin yazılı olacağı formayı müsabakalarda Kullanmayı değil de; kulüp yararına satmayı düşündüklerini söyleyen Hürfikir, "Hacettepespor maçı İhtiyacımız olan bir galibiyetti ve almamız gereken bir maçtı. Baskılardan kurtulmak için bu tür maçları kazanmamız gerekiyor. Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Diğer arkadaşlarımızda ellerinden geleni yaptılar. Sevindirici olan tarafı ise gollü galibiyet olmasıydı. Takımımız gol atamıyordu ama son 3 haftada 8 gol kaydettik" ifadelerine yer verdi.

9 PUANLIK MAÇ 

Gümüşhanespor müsabakasının da önemli olduğunu belirten  Hürfikir, “Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Gümüşhanespor ile oynayacağız. Ben Hacettepe maçına 9 puanlık maç diyordum. Bu maçta aynı şekilde.  Bu maçtan da güzel bir sonuç alırsak bizim için çok iyi olacak. Çarşamba günü BAY geçiyoruz. Gümüşhanespor karşılaşmasından galip ayrılırsak hem takım ferahlar hem de çocuklara moral olur” dedi. 

MADENCİ FORMALARIMIZI MAÇLARDA KULLANMAYACAĞIZ

Madenci formaları hakkında konuşan  Hürfikir, “Bu haftaki formanın tasarımını yaklaşık 2-3 haftadır Capeti tekstil sahibi Hikmet Bey ile planlıyorduk. Bu maça hazır oldu. Diğer madenci formamızın da tasarımı üzerinde çalışıyoruz. Ama Kozluk Grizu Faciası’nda hayatını kaybedenlerin isimlerinin yazılı olacağı formayı müsabakalarda kullanmayı değil de; kulüp yararına satmayı düşünüyoruz. Kulübe gelir getirilmesi hedefleniyor” dedi.

ŞUAN İÇİN BİR GELİŞME YOK

Mustafa Dalcı’nın istifasının ardından teknik direktörlük koltuğuna geçici olarak Barış Şeref’i getiren Zonguldakspor, yaşanılan bu krizi ise çözmekte zorlanıyor. Dalcı’nın istifasının ardından 8 gün gün geçmesine rağmen henüz bir teknik adamla anlaşamayan kırmızı-lacivertli yönetim, bir süre daha Barış Şeref ile yola devam edebilir.
Teknik direktör konusuna da değinen Başkan Hürfikir, "Hoca konusu ile ilgili bir gelişme yok. Bizim önceliğimiz bu işte doğru olanı yapmak" dedi