Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’da yönetim, teknik adam Mustafa Dalcı’nın istifası sonrasında yeni teknik adam arayışlarını sürdürüyor.
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Bir çok teknik adamla görüştüklerini, ancak kulübün şartlarına uyan, doğru ve güvenilir olan birisini tercih etmek istediklerini belirtti.
Bu konuda hata yapmak istemediklerini de sözlerine ekleyen 
Başkan Hürfikir, dışardan bir çok teknik adamla görüştüklerini, ancak teknik adamın Zonguldak’tan da olabileceğini de belirtti.

HACETTEPE MAÇINA MURAT VE BARIŞ HOCA İLE ÇIKILACAK

Teknik adam konusunda acele karar vermek istemediklerini belirten Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Teknik adam konusunda şuanda acele karar verip, acele  etmek istemiyoruz. Doğru bir seçim yapmak istiyoruz. Zaman dar 3 günümüz var zaten Hacettepespor maçına. Şuanda gelecek hoca da takımı tanımıyor, bilmiyor. O yüzden şuanda mevcut Mustafa Hoca’nın yardımcısı Murat Hoca ve Barış Hocamız var Hacettepe maçına bu hocalarımızla çıkacağız" dedi.

GELMEK İSTEMİYORLAR

Bir çok teknik adamla görüştüklerini ancak bazılarının kulübün durumunu bildikleri için gelmek istemediklerini belirten Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Özellikle görüştüğümüz birkaç hoca var. Konuyu ve şartları bildikleri için bazıları gelmek istemiyorlar. O yüzden kulübümüzün şartlarına uyan bize doğru ve güvenilir olan birisini tercih etmek istiyoruz. Bu konuda hata yapmak istemiyoruz" dedi.  

ZONGULDAK’TAN DA OLABİLİR

Dışardan bir çok teknik adamla görüştüklerini ancak Zonguldak’tan da olabileceğini belirten Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Zonguldaklı hocalarla çalıştık daha önceden, seçeceğimiz hoca Zonguldaklı da olabilir. Çalıştığımız hocalarla şampiyonluklarda yaşadık. Zonguldaklı olmaz diye bir kanun yok" dedi. 

GÜNDEMİMİZDE YOK

Zonguldakspor taraftarının ısrarla takımın başında görmek istedikleri teknik adam Faruk Bahadır ve Serkan Bankoğlu konusuna da değinen Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Faruk Bahadır ve Serkan Bankoğlu ile ilgili olarak yönetim olarak gündemimize gelen hiçbir şey yoktur" ifadelerine yer verdi.