Ereğli Belediyespor’da  Zafer Şahin dönemi resmen başladı. İlk 6 haftada 2 antrenör değiştiren eflatun-beyazlı takımda 3’üncü  antrenör olan Zafer Şahin, yeni takımı ile ilk idmana çıktı.
Alınan başarısız sonuçlar nedeniyle önce Hüseyin Aydoğan’ı ardından Bedih Şahapoğlu ile yollarını ayıran Ereğli Belediyespor, önceki gün 39 yaşındaki teknik adam Zafer Şahin ile anlaştı.  Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grup’ta 9 puanı bulunan Ereğli Belediyespor’da antrenörlük koltuğuna oturan genç çalıştırıcı Zafer Şahin, yeni takımı ile ilk idmanına çıktı. Eşofmanlarını üzerinde giyerek çalışmalara başlayan Zafer hoca, futbolcularla tanıştı.  Eflatun-beyazlı takım, 8’inci haftayı maç yapmadan bay geçireceğinden yeni hoca Şahin’in takımı tanıma ve oyun sistemini empoze etme anlamında  fırsatı bulunuyor.

Eren ARSLANYILMAZ

Sezer ekibe dahil oldu

Ereğli Belediyespor’da hoca değişikliğinin ardından   ekibe yeni bir isim dahil oldu. Eflatun-beyazlı takımın çiçeği burnunda antrenörü Zafer Şahin, yanında yardımcısıyla geldi. 33 yaşındaki Sertaç Sezer, Günal Taşdemir, ve Mustafa Tatar’dan oluşan  ekibe girdi. Sezer, Zafer Şahin ile birlikle dün ilk idmanına çıktı.