Yenilenen kadrosuyla ilk  hazırlık sınavına çıkan Gelikspor, Zonguldak Kömürspor U19 takımı ile 1-1 berabere kaldı

 HUZURLARINIZDA GELİKSPOR

Yaptığı flaş transferlerle   sezon iddialı girmeyi hedefleyen Süper Amatör Ligin yeni takım Gelikspor görücüye çıktı. Erol Demir yönetiminde ilk hazırlık sınavında Zonguldak Kömürspor U19 takımı ile karşılaşan Gelikspor, gençlerle yenişemedi. Mücadele Mehmet ve Tahir’in (penaltı) attığı  karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

 

**************

2017-2018 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Gelikspor, flaş transferlerle adından söz ettirdi.  Öncelikli olarak hoca sorununu çözen ve deneyimli çalıştırıcı Erol Demir’i takımın başına getiren Gelikspor, ardı ardına yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Neredeyse sil baştan bir takım kuran Süper Amatör Ligin yeni takımı Gelikspor, sezona şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefliyor. Zonguldak’ın önemli amatör futbolcularını kadrosuna katan kilimli takımı, ilk kez görücüye çıktı. Kısa bir süre önce topbaşı yapan Gelikspor, ilk hazırlık sınavında Zonguldak Kömürspor U19 takımı ile karşılaştı. Gelik Sahası’nda oynanan mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

HER İKİ DEVREDE BİRER GOL

Gelikspor, Zonguldak Kömürspor’un gençleri karşısında 15’inci dakikada öne geçti. Bu dakikada gelişen Gelikspor atağında Mehmet skoru 1-0 yaptı. İlk yarı bu skorla Gelikspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Zonguldak Kömürspor’un gençleri, fizik olarak düşen Gelikspor karşısında beraberlik golünü buldu.  Kazanılan penaltı atışını kullanan Tahir, skoru dengeyi getirdi : (1-1)  Maçın geriye kalan bölümlerinde eşitlik bozulmayınca taraflar sahadan 1-1  beraberlikle ayrıldı.