Batı Karadeniz Grubu'nda 2017-2018 sezonu şampiyonu Zonguldak Masterler oldu. Zonguldak Masterler Antalya'nın Side ilçesinde yapılacak Türkiye Finalleri'nde grup şampiyonu olarak ilimizi temsil edecek.

Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nde 2017-2018 sezonun ilk grup şampiyonu Zonguldak Masterler oldu. Kırmızı Lacivertli ekibin profesyonel liglerde mücadele ettiği dönemde Zonguldakspor forması giyen isimlerinde yer aldığı Zonguldak Masterler, ligin bitimine iki hafta kala en yakın takipçisinin puan kaybetmesiyle Batı Karadeniz grubunda şampiyonluğunu ilan etti. Zonguldak Masterler Batı Karadeniz grubunu 18 puanla nağ mağlup şekilde şampiyon olarak tamamladı. Zonguldak Masterler, 22-28 Nisan tarihlerinde Antalya'nın Side ilçesinde yapılacak Türkiye Finalleri'nde grup şampiyonu olarak ilimizi temsil edecek.

Bostancı ve Ürel en çok süre alan isim

Grupta oynadığı 6 maçın tamamını kazanan Kırmızı Lacivertliler, rakip filelere 32 gol bırakıp kalesinde 5 gol gördü ve maç başına 5,33 ortalaması yakaladı. 47 yaş ortalamasına sahip Zonguldak Masterler'da Ertuğrul Bostancı ve Turgay Gürel, tüm karşılaşmalarda 70 dakika forma giyerek en çok süre alan isimler oldu.

Takımın en çok gol atan ismi Hüseyin Demir

Zonguldak Masterlerda takımın gol yükünü Hüseyin Demir, Akın Gülal ve Birol Yılmaz çekerken, geride kalan 6 haftada beş kez sahada yer alan Hüseyin Demir, sahada kaldığı 340 dakikada rakip filelere 8 gol bırakarak takımın en golcüsü olarak öne çıktı.

Emre Can BAYRAM