HUZURLARINIZDA YENİ LİDER

Türk Metal Kırıkkale karşısında taraftarıyla birlikte şov yapan Ereğli, 4-0’lık galibiyetin ardından liderliğe yükseldi

 Çok  İnandı, hiç yılmadı ve sonunda başardı… Ereğli Belediyespor, çıkışının   karşılığını liderliğe yükselerek aldı. Sahasında Türk Metal Kırıkkalespor’a paramparça eden eflatun-beyazlı takım, sahadan 4-0 galip ayrıldı.  Ereğli Belediyespor, bir diğer maçta zirve ortakları Kırşehir ve Bartın’ın puan kaybetmesinin ardından 30  puanla grupta liderliğe yükseldi.

*****************

Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup’ta zirve eflatun-beyazlı renklere boyandı.  15’inci haftada şampiyonluk adayı Türk Metal Kırıkkalespor’u konuk eden Ereğli Belediyespor, taraftarının müthiş desteğiyle rakibini adete parçaladı.  6 bine yakın taraftarın desteğiyle Türk Metal Kırıkkalespor karşısında şov yapan eflatun-beyazlı takım sahadan 4-0 galip ayrılarak 6’ıncı grubun yeni lideri oldu.

İLK YARI ‘ÇIT’ ÇIKMADI

Şampiyonluk yolunda kritik bir haftanın yaşandığı grupta sahasında Türk Metal Kırıkkalespor’u konuk eden Ereğli Belediyespor, binlerce taraftarın desteğiyle maça hızlı başladı. Yaklaşık 6 bin taraftarın önünde galibiyet arayan eflatun-beyazlı takım, pozisyonlara girdiği ilk 45 dakikada gol bulmadı. Rakibe pozisyon dahi vermeyen Ereğli, soyunma odasına 0-0 girmekle yetindi.

KİLİDİ AYDIN ÇETİN AÇTI

İlk yarıda gol bulamayan Ereğli Belediyespor’da  ikinci yarı sahneye flaş transferlerinden Aydın Çetin çıktı. 2’nci Lig takımı Kahramanmaraşspor’dan transfer edilen forvet oyuncusu  55’inci dakikada attığı golle hem  gol perdesini hem de  rakibin kilidi açtı. Bu golle morallenen ve farkı arttırmak için yüklenen Ereğli Belediyespor, farka koştu.

4X4 EREĞLİ

55’te 1-0 öne geçen Ereğli Belediyespor,  ikinci gol için 15 dakika bekledi. Taraftarın beklediği gol 70’inci dakikada Burak Toker ile geldi. BU golle  skoru 2-0 yapan eflatun-beyazlı takım,  88’inci dakikada Eray Özer’in golüyle farkı üçe çıkardı (3-0) maçtaki gol perdesini 90’da Burak Toker kapattı. Kendisinin 2, takımının dördüncü golünü atan Burak Toker, maçın yıldızı oldu. Güçlü rakibini rahat bir şehirde dize getiren Ereğli Belediyespor, 4-0’lık galibiyetle puanını 30’a çıkardı.

SERİ 8 OLDU

Kritik bir virajı hasarsız dönen Ereğli Belediyespor, müthiş bir seri yakaladı. Eflatun-beyazlı takım, Türk Metal Kırıkkalespor galibiyetiyle üst üste 8’inci maçını kazandı


Zirve Ereğli’nin

Ereğli Belediyespor’un  galibiyetle kapattığı 15’inci haftada zirveyi ilgilendiren maçta Kırşehir Belediyespor ile Bartınspor kozlarını paylaştı. 28’er puanla zirveyi paylaşan bu iki takımın düellosunda kazanan çıkmadı. 1-1 eşitlikle biten karşılaşma sonunda taraflar 29’ar puana ulaşırken, bu sonuç Ereğli Belediyespor’un işine yaradı. 4-0’lık Türk Metal Kırıkkalespor galibiyetinin ardından zirvede yaşanan puan kaybı Ereğli Belediyespor’un liderliğe yükselmesini sağladı.

SAHADA FUTBOLCULAR, TRİBÜNDE TARAFLAR ŞOV YAPTI

90 dakikası 4-0 Ereğli Belediyespor’un galibiyetiyle sona eren maçta futbolcular sahada gerekeni yaparken,  taraftarlarda takımlarını müthiş destekledi.  6 bin taraftarın takip ettiği karşılaşma öncesi tribünde  görsel şölen vardı. Eflatun-beyazlı taraftarların ‘Beraber başaracağız’ pankartı ile yaptığı koreografi  alkış aldı.

 

Ereğli Belediyespor maçına protokolde büyük ilgi gösterdi. Siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşları maça izledi. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal,  galibiyetin ve liderliğin mutluluğunu ve gururunu yaşadı