Alaplı Belediyespor, tecrübeli stoper İbrahim Arıkan’a kancayı taktı

 

İBRAHİM ARIKAN BOMBASI

Alaplı Belediyespor, flaş bir transfere daha imza atmak üzere…  Kısa bir süre önce tecrübeli eldiven Hamit Çevik’i kadrosuna katan lacivert-sarılı takım, uzun yıllar profesyonel liglerde top koşturan deneyimli stoper İbrahim Akın ile temasa geçti.  Tarafların görüşmesi olumlu yönde ilerliyor.

***************

Süper Amatör Lig takımı Alaplı Belediyespor transferde gaza yüklendi. Yeni sezonda  şampiyonluk hedefleyen lacivert-sarılı takım, önemli bir kariyere sahip bir ismi kadrosuna katmaya çok yakın. Bu isim, uzun yıllar profesyonel liglerde top koşturan 37 yaşındaki stoper İbrahim Arıkan…

Alaplı Belediyespor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Devrek Belediyespor’a kaptıran ve bu sezon işi daha sıkı tutan Alaplı Belediyespor, genç kadrosuna tecrübeli isimleri monte ediyor. Kısa bir süre önce Zonguldaklı tecrübeli file bekçisi Hamit Çevik’i transfer eden lacivert-sarılı takım, yeni sezon kadrosuna flaş bir ismi katmak istiyor. Lacivert-sarılı takım, Ereğli Belediyespor’un eski futbolcusu İbrahim Arıkan’ı gündemine aldı. Yeni sez

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

İbrahim Arıkan’ı kadrosunda görmeyi çok isteyenAlaplı Belediyespor, futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde masaya oturan taraflar birbirlerine şartlarını sundu. Ailesinin Ereğli’de bulunması nedeniyle bu transfere olumlu yönde bakan tecrübeli futbolcunun, yönetimden bazı istekleri olduğu ve bunların gerçekleşmesinin ardından imza atacağı öğrenildi.

 Eren ARSLANYILMAZ

20 yılı aşkın kariyer

20 yılı aşkın futbol kariyeri bulunan İbrahim Arıkan, 1998 yılında Ereğli Belediyespor’da profesyonel oldu. 4 yıl eflatun-beyazlı formayı giyen 37 yaşındaki futbolcu, Yozgatspor, Zeytinburnuspor, Kartalspor, Büyükçekmece Tepecikspor, İstanbul Güngörenspor formalarıyla profesyonel liglerde top koşturdu.  

13 yıl sonra yuvaya dönmüştü

Söz konusu bu takımlarda uzun yıllar görev alan İbrahim, 13 yıllık bir aranın ardından Ereğli Belediyepsor’a transfer olarak yuvasına geri döndü. 2014 yılında  Ereğli Belediyespor’a transfer olarak amatöre dönen stoper oyuncusu,  2 sezon eflatun-beyazlı takımda oynadı. İbrahim, son olarak geçtiğimiz sezonu TKİ Tavşanlı Linyitspor’da tamamladı.

***İbrahim, 2 sezon formasını giydiği Ereğli Belediyespor’da kaptanlık görevini yaparak 46 maçta süre aldı ve bir gole imza atmıştı

***TKİ Tavşanlı Linyitspor’da 20 maçta çıktı

Güllü ve Başar tamam

Alaplı Belediyespor, kadrosuna genç futbolcuları katmaya devam ediyor. Lacivert-sarılı takım, geçtiğimiz sezon Ereğli Belediyespor’da oynayan 24 yaşındaki Uğur Güllü ile Kozlu Belediyespor’dan 19 yaşındaki futbolcu Akın Başar’ı transfer etti.
*************************************************************************************************

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Alaplı Belediyespor’da parola şampiyonluk

ALAPLI ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYOR

Süper Amatör Lig takımı Alaplı Belediyespor,  Pazartesi günü başladığı yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Geçte olsa hazırlıklarına start veren lacivert-sarılı takım, transferde de hamlelerini yapıyor. Genç oyuncuların yanına  tecrübeli isimleri transfer eden Alaplı, birkaç nokta transfer ile zirveye oynayacak bir takım kuracak.

*******

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Alaplı Belediyespor, 2017-2018 sezonu için geçtiğimiz Pazartesi günü topbaşı yaptı. Diğer takımlara göre yeni sezonun startını geç veren lacivert sarılı takım, 30 Eylül tarihinde oynanacak Kilimli Belediyespor maçına kadar sıkı bir şekilde hazırlanacak.

 2017-2018 sezonunda Süper Amatör Lig’de boy gösterecek Alaplı Belediyespor, kısa bir süre önce başlattığı yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Antrenör Gökmen Başoğlu yönetiminde kendi tesislerinde çalışmalarını gerçekleştiren lacivert-sarılı takım, geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu sezon yakalamak istiyor.  2016-2017 sezonunda ligi Devrek Belediyespor’un gerisinde 2’nci sırada tamamlayan Alaplı, bu kadrodan önemli oyuncularını yeni sezon öncesi kaybetti.  İddialı bir takım kurmak için çalışmalarına başlayan Alaplı yönetimi, geçtiğimiz sezon kadroda yer alan genç oyuncularla yola devam ederken, yine bölgenin yetenekli genç oyuncularını kadrosuna kattı.  Bu genç oyuncuların yanına tecrübeli isimleri monte eden Alaplı Belediyespor, birkaç nokta transfer ile yeni sezona hazır hale gelecek.

Eren ARSLANYILMAZ

 

***Kadrosunda forvet İsmail Sarıdağ ve kaleci Hamit Çevik gibi tecrübeli isimleri bulunduran Alaplı Belediyespor, transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

“İDDİALI BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Alaplı Belediyespor’un antrenörü Gökmen Başoğlu, yeni sezondan umutlu… Geçtiğimiz sezondan dersler aldıklarını söyleyen Başoğlu, “geçen sezon bizim adımıza kötü tamamlandı. Şampiyon olmayı çok istemiştik ama olmadı. Bu sezon kadromuzda genç ve yetenekli isimler var. Onların yanında da tecrübeli isimleri transfer ettik. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Gençleri ve tecrübeli isimleri harmanlayarak iddialı bir takım olacağız. Çalışmalara geç başlamış olabiliriz ama Kilimli Belediyespor maçına kadar hazır olacağız. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

***Alaplı’nın hocası Gökmen Başoğlu, şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını söyledi