İÇERDE VE DIŞARIDA ÇOK GALİBİYET ALACAĞIZ

Zonguldak Kömürspor’un  teknikdirektörü Cahit Terzi, deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Manisa Belediyespormaçına değindi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, hava şartlarının maçı etkilediğini söyleyerek, içerde ve dışarıda çok galibiyetler alacaklarını vurguladı.

‘’Hava şartları maçı etkiledi’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, hava şartlarının maçı etkilediğini söyleyerek, ‘’İlk maçlar zor olur. Manisa’da aşırı bir sıcaklık vardı. Buna rağmen oyuna çok iyi başladık. İlk devre 4 tane pozisyonumuz var. Penaltılar ve 2 tane kaçırdığımız net pozisyon var. İki takımda iyi oynadı. İlk devrenin sonuna doğru yediğimiz gol moralleri düşürdü. İkinci devre yine 15 dakika kafa kafaya gitti. Hava şartları sıcaklık takımı baya etkiledi. İkinci yarı son 20 dakika düşük tempoda oynadık. Daha atak daha iyi bir futbol oynadık. 2-1 bitirdik önümüzde ki haftaya bakacağız’’dedi. 

‘’Deplasmanlardan galibiyetlerle döneceğiz’’

Deplasmandan daha çok galibiyetlerle döneceklerini ifade edeb Terzi, ‘’Çocuklar ellerinden gelen performansı gösterdiler. Tabi ki bunlar her geçen gün daha da artacak. İyi oyuncular aldık az ve öz oyuncular. İnşallah geçen sefer ki gibi olmayacak. Deplasmanda daha çok maç kazanacağız. İlk devre 4 5 tane net pozisyonumuz var. İlk defa Zonguldakspordeplasmanda bu kadar çok pozisyonuna girmiş. Çocuklarla bazı hatalar vardı onları konuştuk. Hataları düzeltirsek çok galibiyetle geliriz. İçer ki kadar dışarıda da çok galibiyet alacağız. Manisa çok yatırım yapmış. Çok iyi paralar harcamışlar. En azından bizim 3 4 kat bütçemizden fazla harcamışlar. Ona rağmen ilk devre kafa kafaya gitti. Hatta galibiyette alabilirdik. Futbolda bunlar var. Hava şartlarının avantajını iyi kullandılar. Pendikspor maçı bizim için çok önemli. İnşallah taraftarımızın desteği ile Pendik’i yeneceğiz’’dedi.