2021– 2022 Futbol Sezonunda yeni teknik adam Cafer Aydın ile birlikte Zonguldakspor’u hedefe getirecek bir takım yaratacaklarını belirten Zonguldakspor yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Hacı Demir, Şehrimize yakışır bir takım, Taraftar gruplarımız ve tüm Zonguldaklılarla birlikte hedefe koşacak bir takım yaratacaklarını ifade etti. 


TEKNİK ADAM TRANSFER İÇİN 5-6 İSİM VERDİ
Zonguldakspor’un yeni teknik adamı Cafer Aydın’ın transfer için 5-6 isim verdiğini  ayrıca kendilerinin de transfer etmek istediği oyunculara da onay verdiğini belirten Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Hüseyin Hacı Demir, ‘’Yeni teknik adam Cafer Aydın’la görüş birliği yaptık.  Hocanında bazı talepleri oldu, çoğunu da yerine getirdik biz. Getireceğimize de söz verdik. Bizde hocadan bazı şeyler istedik, hoca da  ‘’ben gereken her şeyi yaparım, iddiasız takımda hocalık yapmam’’ dedi.  Bizde bu doğrultuda şampiyonluk ve play-off’u zorlayacak bir takım yapmaya çalışacağız.  Hoca bize 5-6 tane isim verdi transfer etmemiz konusunda. Ayrıca bizimde transfer etmemiz gereken isimler konusunda hoca ile görüş alışverişinde bulunduk.  O isimlere de onay verdi’ ’ifadelerine yer verdi.  


HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK YA DA PLAY-OFF
Yeni teknik adam Cafer Aydın ile hedefe koşacak bir takım yaratacaklarını belirten Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Hüseyin Hacı Demir, ‘’Özellikle teknik adam Cafer Aydın’ın kümeye oynayan takım değil, şampiyonluk ve olay-off oynayacak takım  yaratmak istediğini belirtti. Hocanın hedefleri var. Bu hedeflerini de Zonguldakspor üzerinden yapmayı planlıyor. Bizde hocanın hedeflerinden ve konuşmasından keyif aldık. Bu doğrultuda yapacağımız transferlerle hedefe oynayacak bir Zonguldakspor yaratacağız’ ’dedi.