Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, ilk yarıda şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyerek, devre arası kampı ile toparlanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

‘’Bize yakışmayacak grafik sergiledik’’

Kaptan Mert Caymaz, ilk yarıda şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyerek, ‘’İlk yarıda bize yakışmayacak bir grafik sergiledik. Gerçekten kadromuz çok iyi. Şuanda ki konumumuzu hak etmiyoruz. Daha üst sıralarda olmamız gerekirdi. Bir takım şanssızlıklar yaşadık. İnşallah devre arasında toparlanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağız’’dedi.

‘’Zonguldak’ın büyüklerinin bu takıma destek vermesi gerek’’

Kentin birlik beraberlik içerisinde takıma destek vermesi gerektiğini ifade eden Caymaz, ‘’Maddi konuda sıkıntılarımız devam ediyor. Zonguldak’ın büyüklerinin bu takıma destek vermesi gerekiyor. Eğer Zonguldak halkı gereken desteği verirse bu takım daha iyi yerlere gelecektir. Bizlere güvenmeye devam edin’’diye konuştu.

‘’Onur’un bu takıma katkıları çok büyük’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Mert Caymaz, Onur Eriş’in iyi bir oyuncu olduğunu söyleyerek, ‘’Onur’un bu takıma katkıları gerçekten çok büyük. Bu takıma o da bizim gibi büyük emekler verdi. Geleceği için güzel bir adım attı. Samsunspor’da büyük bir camia. O da bizim gibi köklü bir kulüp. Buradan ayrılırken bile kulübümüze katkı sağlayarak gitti. İnşallah burada ki başarısını orada da sürdürecektir. Kulübümüze verdiği emekler için teşekkür ediyoruz’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM