Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı İlkay Güner’in istifasının ardından merakla beklenen ‘Yeni Başkan Kim olacak?’ sorusu netleşiyor. Edinilen bilgiye göre;  İl Hakem Kurulu’ndan istifa eden İlkay Güner’den boşalan başkanlık koltuğuna en güçlü aday uzun yıllar hakem camiasının içinde olan Nejat Ayçiçek…

EN GÜÇLÜ ADAY AYÇİÇEK

Zonguldak hakem camiasına uzun yıllar hizmet eden ve camiayı yakından tanıyan Necat Ayçiçek’in adı  İl Hakem Kurulu Başkanlığı için geçiyor. Merkez Hakem Kurulu’nun Necat Ayçiçek isminde karar kıldığı alınan bilgiler arasında. Şuan için resmi bir açıklama olmamakla birlikte kuvvetle muhtemel yeni Kurul başkanı olacak Nejat Ayçiçek, kurulda birlikte görev alacağı isimleri belirledi.

AYÇİÇEK KURUL YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU

Birleştirici ve bütünleştirici bir yönetim oluşturmak için kolları sıvayan Ayçiçek, Erol Demir, Dr. Muzaffer Parlak, Levent Yağcıoğlu ve Serkan Keleş’in isimlerini Merkez Hakem Kurulu’na gönderdi. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Nisan ayı içerisinde  Necat Ayçiçek başkanlığında Zonguldak İl Hakem Kurulu’nu ataması bekleniyor.

 

Eren ARSLANYILMAZ