Normal sezonu lider bitirerek ilk hedefini tutturan Ahmet Terzi, şimdi ise Süper Amatör Ligi hedefliyor

İLK HEDEFİ GEÇTİK SIRA İKİNCİSİNDE

Play-Off’lara kalarak ilk hedefi tutturan Subatanspor’da antrenör Ahmet Terzi’nin gözü Süper Amatör Lig’de…   Deneyimli çalıştırıcı, Play-Off grubunu birinci bitirerek  bir üst lige yükselmeyi hedefliyor.

*****

Kilimli Grubu’nu lider tamamlayan Subatanspor, Play-Off’larda mücadele edecek. Önceki gün yapılan kura çekimi ile  B Grubuna düşen ve Çaycuma grubu ikincisi Saltukovaspor ile eşleşen Subatanspor,  karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Maça galibiyet parolasıyla hazırlanan lacivert-beyazlılar, pazar günkü zorlu dakikadan avantajlı bir sonuçla dönmek istiyor.

“ASIL HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG”

Maçın hazırlıklarını 3 puan doğrultusunda sürdürdüklerini söyleyen  antrenör Ahmet Terzi,  hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunu belirtti. Sezon başında ilk olarak grubu lider bitirmeyi  hedeflediklerini ve bunu başardıklarını söyleyen Terzi, “Bu kulüp benim için apayrı bir kulüp. İşçi kesimini temsil eden bir kulübü Süper Amatör Lige çıkarmayı istiyorum. 30’uncu yılını kutlayan Subatanspor’a bu yakışır. İlk hedefimizin ardından şimdi asıl hedefimiz için uğraş veriyoruz. Bunun için Saltukovaspor ile 2 maç oynayacağız. İlk maçımız Pazar günü. Galibiyet alarak ikinci maça avantajlı çıkmak istiyoruz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ