Zonguldakspor,  ligin ilk haftasında Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Akhisarspor maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla tamamladı.  
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, ligin ilk haftasında Pazar günü saat 16.00’da oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı ve kendi tesislerinde kampa girdi. 
Teknik Direktör Cafer Aydın yönetimindeki çalışma saat 17.00’de başladı. Fener Sentetik Saha’da  gerçekleşen idmanda Kırmızı-Lacivertli futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılarak  5’e2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Zonguldakspor bu antrenmanla  Akhisarspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve kendi tesislerinde maç saatine kadar kampa girdi.
MÜSABAKAYI AKBAŞ YÖNETECEK
Sezonun ilk hafta maçında Pazar günü saat 16.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan Zonguldakspor - Akhisarspor maçını İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek.  Akbaş’ın yardımcılıklarını ise Mücahit Adem Çelebi, Göktuğ Hazal Erel yapacakken 4. Hakem olarak Aytaç Geçgel görev yapacak.