Zonguldak Kömürspor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında  kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya’da ilk hazırlık maçını oynadı.

2 Ocak tarihinde başlattığı çalışmalarda 10 gün boyunca yoğun bir hazırlık döneminden geçecek Zonguldak Kömürspor, hazırlık maçları serisine başladı. 13 Ocak tarihinde kamptan ayrılacak kırmızı-lacivertli takım,  idman programı dışında eksiklerin giderilmesi için  4 hazırlık maçı yapacak.  Temsilcimiz, bu program dahilinde ilk hazırlık maçını 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta ilk yarıyı 29 puanla  4’üncü sırada tamamlayan 24Erzincanspor ile karşılaştı.  Zonguldak Kömürspor, 3’üncü Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Erzincanspor karşısına, kalede Mustafa Söylemez, savunmada Okan Duran, Şevket Güngör, Ercan Coşkun, Burak Et, orta alanda Mert Caymaz, Hüseyin Yılmaz, Hasan Küçcük, Cömert Kandemir, Ali Kemal ileri de  Ertan Koç ilk onbiriyle çıktı.

İLK 15 DAKİKADA 2 GOL

Çoğunluğu as futbolculardan oluşan kadroyla Erzincanspor karşısına çıkan Zonguldak Kömürspor, 10’uncu ve 15’inci dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle 2-0 geriye düştü. Kırmızı-lacivertli takım ilk yarı sona ermeden dakikalar 35’i gösterdiğinde Ertan Koç ile bulduğu golle farkı bire indirdi (2-1)

İlk yarı 2-1 Erzincanspor’un galibiyetiyle sona erdi.

DEĞİŞİKLİKLER SONUÇ VERMEDİ

İkinci yarıya Ali Kemal-Onur, Burak Et-Reşo Akın değişikleriyle başlayan Zonguldak Kömürspor, 47’inci dakikada kalesinde 3’üncü golü gördü.  Maçın son bölümlerinde Erzincanspor skoru 4-1 yapan bir gol daha buldu ve maçı bu skorla kazandı.

Eren ARSLANYILMAZ