Zonguldak Belediyespor U15 Takımı, yarı final müsabakalarına farklı galibiyetlebaşladı

İLK SINAV BAŞARILI
Parkeden 28 sayı farkla galip ayrıldılar

Zonguldak Belediyespor U15 takımı final yolunda ilk sınavını geçti. Eskişehir’de düzenlenen U15 Erkekler Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarında ilk maçını Erzincan ile oynayan temsilcimiz, parkeden 28 sayı farkla 72-44 galip ayrıldı. Farklı galibiyetle rakiplerine gözdağı vererek iddiasını ortaya koyan temsilcimiz, ikinci maçını Gaziantep ekibi ile oynayacak.

************

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Yurtiçi Faaliyetleri kapsamında düzenlenen  2017-2018 sezonu U15 Erkekler Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları Eskişehir’in ev sahipliğinde başladı. Final yolu Eskişehir’den geçen takımlar arasında Zonguldak Belediyespor U15 takımı da yer alıyor. Zonguldak şampiyonluğu ile tamamlanan sezonu  Çankırı’da düzenlenen 3. Bölge Şampiyonası ile sürdüren Zonguldak Belediyespor, bu başarısını yarı finallere de taşıyarak finalleri hedefliyor. Bu hedef kapsamında 24-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonda ilk maçına çıkan Zonguldak Belediyespor U15 takımı, yarı finallere galibiyetle başladı.

BELEDİYESPOR’DAN GÖZDAĞI

4 gün süreyle büyük bir çekişmenin yaşanacağı  U15 Erkekler Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarında ilk sınavını Erzincan ekibiyle oynayan Zonguldak Belediyespor, rakibini farklı yendi. İlk periyottan son periyoda kadar rakibine ezici bir üstünlük kuran  temsilcimiz,  parkeden 28 sayı farkla 72-44 galip ayrıldı. Bu farklı skorla grubundaki rakiplere gözdağı veren Zonguldak Belediyespor, 25 Nisan Çarşamba günü (Yarın) saat 14.00 Gaziantep ekibiyle ikinci maçına çıkacak.

 

Eren ARSLANYILMAZ

Basketbolda altyapıya önem veren Zonguldak Belediyespor, çıtayı yükseltti

U18 TAKIMI SİNOP’TA ŞAMPİYONLUK İÇİN PARKEYE ÇIKACAK

Futbol  branşında  A takımı kaparak alt yapılara önem veren Zonguldak Belediyespor, özelikle basketbolda çıtayı yükseltti. U18 ve U15 yaş kategorilerinde Zonguldak şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’nda boy gösteren Zonguldak Belediyespor, ilimizin tanıtımını en iyi şekilde yapıyor.  U15 takımı yarı finallerde mücadele eden Zonguldak Belediyespor’un U18 takımı ise ilk 8’e kalarak final grubunda yer alacak. Bölge şampiyonasını başarıyla tamamladıktan sonra Trabzon’da düzenlenen yarı finalleri ilk sırada tamamlayan Zonguldak Belediyespor U18 takımı, 21-27 Mayıs tarihleri arasında Sinop’ta Türkiye şampiyonası finallerinde parkeye çıkacak.