Zonguldak Kömürspor’un deneyimli çalıştırıcısı Cahit Terzi, zorlu rakibi İzmit Belediyespor’u kanatlardan vurmayı planlıyor. Terzi, dünkü idmanda kanat organizasyonları denerken,  kafasındaki ilk onbiri şekillendirdi.

 

********

Zonguldak Kömürspor, hafta sonu zorlu İzmit Belediyespor maçına kilitlenirken, kırmızı-lacivertlilerin çalıştırıcısı Cahit Terzi, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Haftalar sonra sahalarında taraftarının huzuruna çıkmanın heyecanını yaşayan ve camianın da beklentilerinin farkında olan Cahit Terzi, oyucularına dünkü idmanda  kanat organizasyonları yaptırdı. Galibiyet parolasıyla maçın hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapan Terzi, oyuncularından orta alanı kalabalık tutmaları ve iki kanadı da kullanmalarını istedi.

 

Cahit Terzi, kritik ve bir o kadar zorlu İzmit Belediyespor maçı öncesi dünkü idmanda sahaya süreceği oyuncuları as kadroda oynattı. Terzi, 2-0’lık Kozlu Belediyespor maçının ilk onbirinden sadece Emrah Ergür’ün yerine cezası sona eren Hüseyin Yılmaz’ı as kadroda oynattı.  Deneyimli çalıştırıcı İzmit Belediyespor’un provası şeklinde geçen çift kale maçta, kalede Ahmet Arat’ı savunmada Burak, Serkan, Burçin ve Ferhat’ı oynattı. Kantarlarda iki sprinter oyuncu Suat ve Hüseyin Tunç’a şans veren Terzi, Kenan, Mert ikilisinin yanına 3 maçlık cezasını dolduran Hüseyin Yılmaz’ı monte etti. İleri de ise son haftaların golcüsü Eren oynadı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

*******Kulübün eski başkanlarından Erdoğan Demir, kırmızı-lacivertli takımın idamına katıldı, kramponlarını ayağına giyerek çift kale maçta yer aldı. Demir, eski günlerini yad ederken, ikili mücadele sonunda yerde kaldı.