Kozlu Belediyespor dış transferde Önder Karakaş, Emre Gaydan, Özgür Gökkıyas ve Yusuf Kerim Kızılkaya’yı renklerine bağladı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kozlu Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonluk hedefleyen yeşil-beyazlılar, dış transferde dün 4 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Antrenör Bülent Öztürk’ün raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Ertan Şahin başkanlığındaki Kozlu Belediyespor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı 4 futbolcu ile Bediye Binası’nda bir araya geldi. Görüşmede Antrenör Bülent Öztürk’te yer aldı.

Kdz.Ereğlispor’dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Önder Karakaş, Fatsa Belediyespor’dan 27 yaşındaki sol bek Emre Gaydan ile 27 yaşındaki stoper Özgür Gökkıyas ve Kazan Belediyespor’dan 25 yaşındaki sağ bek Yusuf Kerim Kızılkaya ile Belediye Binası’nda görüşme yapan Ertan Şahin futbolcularla el sıkıştı.

Tarafların anlaşmasının ardından imza törenine geçildi. Kozlu Belediyespor,  futbolcular için toplu imza töreni düzenledi. 4 futbolcu Ertan Şahin’in huzurunda kendilerini yeşil-beyazlı imzayı attı.

Eren ARSLANYILMAZ