İMZAYI ÇAKTI

Ereğli Belediyespor’un Vijdan Aladağ aşkı belgelendi.  Futbolcunun transferini geçtiğimiz sezon gerçekleştiremeyen eflatun-beyazlılar, bu kez yeni sezon öncesi işi bitirdi.  Prensip anlaşmasına vardığı 31 yaşındaki futbolcuyu ilçeye davet eden yönetim, aradaki pürüzleri ortadan kaldırınca Vijdan ile resmi sözleşme imzaladı.

********

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Şampiyonluk hedefiyle kurduğu yeni sezon kadrosuna önemli  transfer ler yapan eflatun-beyazlı takım, Şile Yıldızspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan stoper Vijdan Aladağ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Ereğli Belediyespor, uzun zamandır temas halinde olduğu ve kısa bir süre önce her konuda anlaştığı stoper Vijdan Aladağ ile dün  son bir kez masaya oturdu. Geçtiğimiz sezon kadrosuna katmak istediği 31 yaşındaki futbolcuyla bu sezon için anlaşan eflatun-beyazlı yönetim, Vijdan ile aradaki ufak pürüzleri giderdi. Yönetimle el sıkışa Vijdan Aladağ, düzenlenen törenle kendisini bir yıllığına Eflatun-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Ereğli Belediyespor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Vijdan, bir şampiyonlukta eflatun-beyazlı takımda yaşamak istediğini söyledi.

Eren ARSLANYILMAZ