Gaziantep’te bulunan Gaskispor Tesisleri'nde oynanan maçın ilk yarısında Zonguldak Kömürspor 5. dakikada Okan Eren’in attığı golle Hatay ekibi Kırıkhanspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, 84. dakikada Kırıkhanspor eşitliği yakaladı. Gökan Yılmaz'ın korner atışında ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Akıllı'nın vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. (1-1) Mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

TERZİ: "MAÇI 6-1 KAZANABİLİRDİK" 
Maç sonrası bir değerlendirmede bulunan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, karşılaşmanın zorlu geçtiğini belirterek, “Zor bir müsabaka oldu. Girdiğimiz net pozisyonlar var. Net pozisyonları değerlendirmiş olsaydık maç 5-1 yada 6-1 bitebilirdi. Bu kadar basit golleri kaçırırsan tabi ki puan kaybetmek peşinden geliyor. Yakaladığımız pozisyonları atamadığımız için üzgünüz. Ama yine zorlu bir deplasman 1 puan aldık” dedi.
Kırıkhanspor’un centilmen bir futbol ortaya koyduğunu aktaran Terzi, “Yenemiyorsak, yenilmeyeceğiz. Tabi ki galip gelmek isterdik. Kırıkhanlı arkadaşları tebrik ediyorum. Centilmence mücadele ettiler. Hayırlı olsun. Liderliğimiz yine devam ediyor. Bundan sonra Manavgat maçı var. Manavgat maçına odaklanacağız. Bizim için avantaj gibi görünüyor ama tabi kendi bölgeleri Kırıkhan’a yakın olan bölgeler. Bize ne avantaj ne de dezavantaj biz sadece maçın bazı bölümlerinde çok iyi oynadık. O bölümlerde çok önemli pozisyonlar var. pozisyonları değerlendiremeyince tesadüf bir gölle beraberliği bıraktık” diye konuştu.

OKUŞ: "MAÇI KAZANABİLİRDİK AMA SON DAKİKALARDA GOL YEDİK"
Zonguldak Kömürsporlu Rıdvan Okuş ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede Kırıkhanspor’un kötü bir takım olmadığını belirtti. Okuş, iki takımın da iyi mücadele sergilediğini ifade ederek, "Biz de pozisyon bulduk arkadaşlarda buldu. Maçı kazanabilirdik ama son dakikalarda gol yedik. Maç berabere bitti. Kırıkhan da kötü bir takım değil. Onlarda mücadele ettiler. Maçta farkı açabilirdik ama berabere kaldık. İki takım için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.