Kırmızı-lacivertli takımın defans oyuncusu Rıdvan Okuş, taraftarlara seslendi

Zonguldak Kömürspor’un stoper oyuncusu Rıdvan Okuş, sezonu ve Play-Off maçlarını değerlendi. Kırmızı-lacivertli takıma sezon başı Anadolu Üsküdar 1908’den gelerek 2 yıllık sözleşme imzalayan 25 yaşındaki defans oyuncusu, başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Bu sezon kırmızı-lacivertli takımın en istikrarlı futbolcusu olan Rıdvan, şehrin inancını ve heyecanını kaybetmemesi gerektiğini ifade etti.

“ÇOK İYİ BİR SEZON GEÇİRDİK”

Zonguldak Kömürspor’un bu sezon kupada ve ligde en fazla süre alan oyuncu olan Rıdvan Okuş,  takım olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini söyleyerek, “Sezon başı hedeflediğimiz 2’nci Lige şampiyon olarak çıkamasak da Play-Off’lardan buna çok yaklaşmıştık. 3’üncü Ligde gerçekten çok iyi bir sezon geçirdik. Bireysel olarak kendi performansımı çok beğendim” dedi.

“TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Play-Off’ta İstanbulspor’a elendikleri için üzgün olduklarını belirten Okuş, “Finali çok istiyorduk. Maalesef olmadı.  Stadı dolduran taraftarlarımıza finali ve 2’nci ligi hediye etmek istedik. Son maçta çok istekliydik. Eksik olmamıza rağmen gol yada goller bulabilirdik. Olmadı. Elenmemize rağmen bizi alkışlayarak uğurlayan taraftarlara teşekkür ediyorum. Mükemmel bir taraftarımız var. Şehir olarak asla inançlarını ve heyecanlarını kaybetmesinler. Ben olurum ya da olmam Zonguldak Kömürspor bir üst lige çıkacaktır. Zaten takım ve şehir bunu hak ediyor” dedi.

“GELECEK SEZON YAŞ KONTENJANINA TAKILIYORUM”   

Kulüpte 1 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Rıdvan takımdaki geleceği hakkında şuan için konuşmanın erken olduğunu söyleyerek, “Gelecek sezon yaş kontenjanına takılıyorum. Şuan için kulüpte kalıp kalmayacağım belli değil. Yönetim ve teknik adamın benim hakkımda ne karar vereceği önemli. Beni tekrar kulüpte görmek isterlerse o zaman kararımı veririm” şeklinde konuştu.

“MERT’E HAKSIZ ELEŞTİRİLER YAPILDI”

Rıdvan açıklamasının son bölümünü Mert Caymaz’a ayırdı. Rıdvan, Mert’in kaçırdığı penaltı atışında ona yapılan eleştirilen haksız olduğunu söyleyerek, “Mert kardeşim, 2’ncilige herkesten çok istedi. Penaltı atışında o sorumluğu alması alkışlanacak bir durum. Şehrin çocuğu ve sırtında ‘67’ numaralı forma taşıyor. Eleştirileri haksız buluyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 35 resmi maçta 3 Bin 138 dakika süre alan Rıdvan  kırmızı-lacivertli formayla 3 kez gol sevinci yaşadı