Kilimli Belediyespor, gelecek sezon kadrosunda düşünmediği isimlerle iplerini kopardı. Sarı-siyahlı yönetim, sözleşmesi biten Semih Bülbül ile karşılıklı görüşerek yollarını ayırırken, Mehmet Ali Toşur ve Mehmet Uyar’ın sözleşmesini fesih etti. Sözleşmeleri devam eden Emrah Ergür ile Şahin Çakır’ında süresiz kadro dışı kaldığı belirtildi.

 

***************

Kilimli Belediyespor, gelecek sezon için hamlelerini ilk olarak iç transferde yapmaya başladı. Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 3’üncü Lig kadrosunda bulunan isimlerin sözleşmelerinin devam etmesi nedeniyle, iç transferde fazla sıkıntı çekmeyecek olan sarı-siyahlı takım, yinede kadrosunda görmek istemediği oyuncuları belirledi. Sarı-siyahlı yönetim, yeni sezonda sözleşme yenilemek istemediği ve kadrosunda yer vermeyeceği 5 isimle bağlarını kopardı.

Geçtiğimiz sezon Arsinspor’dan 1 yıllığına kadroya katılan 30 yaşındaki savunmacı Semih Bülbül sözleşmesi sona erdi. Yönetim sözleşme yenileme teklifi etmediği isimle karşılıklı görüşülerek yollarını ayrıldı. Sarı-siyahlı forma altında 27 maça çıkan savunmacı, 2 bin 295 dakika süre almış ve 4 gole imza atmıştı.

Geçen sezonun devre arasında ‘gençlik aşısı’ olarak transfer edilen 19 yaşındaki Mehmet Uyar ile 20 yaşındaki Mehmet Ali Anıl Toşur’un sözleşmeleri fesih edildi.

 

Sarı-siyahlı yönetim, yollarını ayırdığı bu isimlerin yanı sıra  flaş bir karar alarak 2 önemli futbolcusunu kadro dışı bıraktı. Sözleşmeleri halen devam eden Emrah Ergür ile Şahin Çakır’ın yönetim tarafından süresiz kadro dışı kaldığı öğrenildi. 1,5 sezondur Kilimli Belediyespor formasını terleten Emrah Ergür, toplamda 49 maça çıkmış ve fileleri 6 kez havalandırmıştı. Kadro dışı bırakılan Emrah Ergür, takım arayışı içine olduğu ve Elazığ Belediyespor ile temasta olduğu alınan bilgiler arasında.

2 sezon önce Kilimli Belediyespor’a gelen Şahin Çakır ise, 54 maçta 8 kez gol sevinci yaşadı.

 

Eren ARSLANYILMAZ