Süper Amatör Lig takımı Çaycumaspor geçtiğimiz aylarda kongre yaparak Kulüp Başkanlığına Mehmet Çarşambalı’yı getirdi. Ancak Başkan Çarşambalı sağlık sorunları nedeniyle kulüp Başkanlığını bırakmak zorunda kaldı. Çaycumaspor yönetimi Çarşambalı’dan boşlana koltuğa Başkan Yardımcısı olarak görev yapan futbol adamı Erkan Arslan’ı getirdi. Çaycumaspor Başkan Erkan Arslan yönetiminde yeni bir yapılanma içerisine girerek, takımın başına Ergin Özalp’i getirdi. Ligde aradığını bulmayan Çaycumaspor kötü gidişata son vermek amacıyla antrenör Ergin Özalp görevinden istifa etti. Geçtiğimiz dönemde Çaycumaspor’un ligde kalmasında önemli rol oynayan ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olarak görev yapan Erkan Arslan elini taşın altına koyarak hoca olarak da Çaycumaspor’da görev yapmaya başladı.  

Arslan’ın yardımcıları da belli oldu

Çaycumaspor Kulüp Başkanı ve hocası Erkan Arslan’ın yardımcıları da belli oldu. Arslan’ın yardımcılığını, Çaycumaspor’da yıllarca top oynayan Yalçın Akkuş ve Doğukan Kasapoğlu getirildi. Öte yandan kaleci antrenör olarak ise Caner Kır geldi.

Arslan’la ilk sınav başarılı

Süper Ligde kötü günler geçiren Çaycumaspor Erkan Arslan yönetiminde hafta sonu ilk sınavını Kozlu Belediyespor deplasmanında verdi. Arslan’la yeni bir yapılanma içerisine giren Çaycumaspor, Kozlu Belediyespor karşısında güzel bir futbol sergileyerek 3-0 gibi net bir skorla Kozlu engelini geçti.

Emre Can BAYRAM