Zonguldak Kömürspor bugün sabah erken saatlerde İstanbul’a yola koyuldu

 İSTANBUL SEFERİ

 Kentteki hazırlıklarını noktalayan Zonguldak Kömürspor,  her şeyiyle Cumartesi günkü maça hazır… Çalışmalarını tamamlayan Kırmızı-lacivertliler, 15’inci haftada yarın karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçı için bugün saat 08.00’de kulüp binasında İstanbul’a hareket etti.  Mücadeleden 3 puan hedefleyen temsilcimizde sakat 3 futbolcu kadroya alınmadı.

 ***********************

Zonguldak Kömürspor 2’nci Lig Beyaz Grubun 15’inci haftasında İstanbul’da karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını tamamladı. Pazartesi günü başladığı çalışmalara nokta koyarak hazırlıklarının sonlandıran kırmızı-lacivertli takım, bugün karayoluyla İstanbul’a gitti. Bu sabah saat 08.00’da Kulüp binasından hareket eden kırmızı-lacivertli takımda 3 puan parolasıyla metropole yol aldı.

ŞENOL DEMİR MEMNUN

Geçtiğimiz hafta Fethiyespor ile 1-1 berabere kalan Zonguldak Kömürspor bu puan kaynı İstanbul’da telafi etmek için Pazartesi gününden itibaren yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürdü. Maça oldukça konsantre bir şekilde hazırlanan kırmızı-lacivertli takım son idmanda da istekli gözüktü.  Futbolcuların  bu isteği  kırmızı-lacivertli takımın hocası Şenol Demir’i memnun etti.

 3 futbolcu sakat

Zonguldak Kömürspor’da 3 futbolcu sakatlık nedeniyle kadroya giremedi. Kırmızı-lacivertli takımda sakat olan Berkan, Burak ve Selçuk kadroda yer bulamadı

 2’nci kez İstanbul’a gidecek

Zonguldak Kömürspor, Fatih Karagümrük ile İstanbul’da ikinci sınavını verecek. Kırmızı-lacivertli takım daha önce Büyükçekmece Tepecikspor ile İstanbul’da karşılaşmıştı. Mücadelede Zonguldak Kömürspor İstanbul takımına 2-1 yenilmişti.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

 ŞEKER GİBİ BİR YÖNETİM İSTİYORUZ

 Merkez Hakem Kurulu (MHK) Zonguldak Kömürspor’un İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maça Antalya bölgesi B Klasman Hakemi Burak Şeker’i atadı.

-------------------

 Merkez Hakem Kurulu (MHK) Spor Toto 2’nci Lig’de haftanın hakemlerini açıkladı. Kurul; Beyaz Grup’ta 15’inci hafta mücadelesinde deplasmanda Fatih Karagümrük ile oynayacak Zonguldak Kömürspor’un maçına Antalya bölgesi B Klasman Hakemi Burak Şeker’i atadı.

Grup’ta  20 puanla 8’inci sırada yer alan Zonguldak Kömürspor, 15’inci haftada Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. MHK, bu mücadeleye Antalya bölgesi ve Burdur bölgesi hakemlerini atadı. B Klasman Hakemi Burak Şeker’in düdük çalacağı maçta Antalya bölgesi hakemleri Gökhan Barcın ile Ali Can Alp bayrak sallayacak. Maçın 4’üncü hakemi Burdur’dan Alper Oran…

15’İNCİ MAÇINA İSTANBUL’DA ÇIKACAK

Antalya bölgesi hakemi Burak Şeker, Cumartesi günü oynanacak fatih Karagümrük-Zonguldak Kömürspor maçıyla birlikte MHK tarafından 15’inci görevini aldı. Şeker,  bu sezon TFF 1’inci Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto 2’nci Lig’de 14 maçta görev aldı