Cem Sultan Tuzla’nın yolunu tuttu

Zonguldak Kömürspor ile yollarını ayıran kanat oyuncusu Cem Sultan, 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tuzlaspor’a transfer oldu.

****

Sezon başında Gümüşhanespor’dan büyük beklentilerle Zonguldak Kömürspor’a transfer olan  ancak kırmızı-lacivertli takım ile yollarını ayıran Cem Sultan’ın yeni adresi belli oldu.

Galatasaray altyapısında futbola başlayan ve sar-kırmızılı kulübün  gelecek vadeden ismi olan Cem Sultan, geçen süre zarfında beklentilere cevap veremedi. Uzun yıllar Galatasaray’da top koşturan kanat oyuncusu, 2011 yılında Kayserispor’a transfer oldu ve aynı sezon  Manisaspor’a  kiralık gönderildi. Gittiği takımlarda bir türlü dikiş tutturamayan   27 yaşındaki  Mersin İdmanyurduspor ve Gümüşhanespor derken son olarak Zonguldak Kömürspor forması giydi. Kırmızı-lacivertli takımda sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ve beklentilere cevap veremeyen Cem Sultan,  Zonguldak macerasına son vererek 2’nci Lig takımı Tuzlaspor’un yolunu tuttu. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, eski Galatasaraylı futbolcular Murat Erdoğan ve Cihan Haspolatlı’nın yönetiminde olduğu Tuzlaspor’a 1-5 yıllık sözleşme imzaladı.