Hoca sorununu çözerek işe4 koyulan Devrek, takımı Ankaralı hoca Şenol Kaba’ya emanet etti

İŞTE DEVREK’İN YENİ HOCASI

Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor, hoca sorununu çözdü. Kırmızı-beyazlı ekip, 54 yaşındaki  Ankaralı hoca Şenol Kaba ile prensipte anlaştı. Devrek ile 1 hafta içinde resmi anlaşmayı yapması beklenen Kaba’nın, transfer bütçesine göre hedef belirlediği öğrenildi.

*************

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Devrek Belediyespor, yeni sezon öncesi hoca konusunu halletti.  Lig’de 3’üncü sezonunu yaşayacak kırmızı-beyazlı takım, Ankaralı çalıştırıcı Şenol Kaba ile prensipte anlaşma sağladı.

2 sezon önce yükseldiği Bölgesel Amatör Lig’de bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Devrek Belediyespor, 3’üncü sezonuna hazırlanıyor. Son iki sezon baraj maçına kalan ve Alaplı Belediyespor ile Gelikspor’u yenerek son anda ligde kalan Devrek Belediyespor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Ligde üst sıraları zorlayacak bir kadro kuracak kırmızı-beyazlı takım, bugün yapacağı olağan genel kurulu beklemeden işe ilk olarak hoca konusundan başladı.  Kuvvetle muhtemel Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başkanlığında oluşacak yeni yönetim ile hedefleri doğrultusunda sezona start verecek kırmızı-beyazlı takım, teknik ekip işini halletti. hoca konusunda anlaşma zemini aradığı ve bir süredir temasta olduğu 54 yaşındaki Ankaralı antrenör  Şenol Kaba’yı ilçeye davet eden Devrek Belediyespor,  hoca ile yapılan görüşmede prensip anlaşmasına vardı.

BÜTÇE MASAYA YATIRILDI

Ön görüşmede prensip anlaşması yapan taraflar, 1 hafta içinde işi resmiyete dökecek. Büyük ihtimalle sezona Şenol Kaba ile başlayacak Devrek Belediyespor, transfere ayrılacak bütçe konusunda fikir alış verişi yaptı. Şenol hoca, 600 bin liralık bütçe ile zirveyi zorlayacağını, ancak bütçenin 800 bin lira olması halinde şampiyonluk sözü verdi.

BAL DENEYİMİ VAR

Son olarak 2015 yılından Bölgesel Amatör Lig takımı Serhat Ardahanspor’u çalıştıran Şenol Kaba, kariyerine 1995 yılında Türk Telekomspor’da başladı. 9 yıl Türk Telekomspor’da görev yapan Kaba, Kayseri Erciyes, Ünyespor, 1930 Bafraspor,  Yozgatspor ve Serhat Ardahanspor’u çalıştırdı.  Türk Telekom, Kayseri Erciyes, Ünyespor ve Yozgatspor’da profesyonel kariyerinin yanı sıra, 1030 Bafraspor ve Serhan Ardahanspor’da Bölgesel Amatör Lig tecrübesi yaşadı.