Hoca arayışlarını sürdüren Zonguldak Kömürspor,  genç çalıştırıcı Serdar Bozkurt’u aday listesine aldı
İŞTE HOCA ADAYI: SERDAR BOZKURT

2’nci Lig takımı Zonguldak Kömürspor, teknik adam arayışları kapsamında gündemine Sivas Belediyespor’un  eski hocası Serdar Bozkurt’u aldı.  2015 yılında Ankara Demirspor’u 2’nci Lige çıkaran  Serdar Bozkurt’la görüşen ancak araya başka kulüplerin girmesiyle bağlantıyı kesen yönetimin,  genç teknik adamla bir görüşme daha yapacağı bilgisine ulaşıldı. 
***************
Yeni sezonda takımın başına getireceği antrenör konusunda çalışmalarını  sürdüren Zonguldak Kömürspor, genç teknik adam Serdar Bozkurt’a yöneldi.
Gelecek sezon planlaması doğrultusunda olağan genel kurul  yapmayı düşünen Zonguldak Kömürspor,  bir yandan mali sorunu çözmeye çalışırken, diğer yandan hoca arayışlarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarına da kısa bir süre sonra başlamayı planlayan kırmızı-lacivertli takım, yeni sezonda takımı emanet edeceği teknik adam konusunda bir isimle görüşme gerçekleştirdi. Alınan bilgiye göre, kırmızı-lacivertli yönetim, 41 yaşındaki genç teknik adam Serdar Bozkurt ile bir görüşme yaptı. Sezon  başında  anlaştığı Sivas Belediyrespor’dan ligler bitmeden istifa eden Serdar Bozkurt ile görüşen yönetim, araya başka kulüplerin girmesiyle genç teknik adam ile bağlantıyı kesti.
İNEGÖLSPOR OLMADI
Zonguldak Kömürspor’un temasa geçtiği Serdar Bozkurt için  2’nci Lig takımı İnegölspor da devre girdi. Bursa ekibinin dün,  tecrübeli teknik direktör İsmail Ertekin ile anlaşması üzerine İnegölspor’a transferi gerçekleşmeyen Serdar Bozkurt ile Zonguldak Kömürspor yönetiminin bir görüşme daha yapacağı bilgisine ulaşıldı. 
Eren ARSLANYILMAZ

3 sene önce  Ankara Demirspor’u 2’nci Lige taşıdı

Futbolculuk yaşantısına nokta koyduktan kısa bir süre sonra, yeşil sahalara antrenör olarak dönen 41 yaşındaki teknik adam Serdar Bozkurt, 2008-2009 sezonunda Ankara Demirspor’da göreve başladı. Profesyonel takım antrenörü olarak Ankara Demirspor’un başına geçen Bozkurt, 2 yıl sonra Çubukspor’a geçti.  2014-2015 sezonunda Ankara Demirspor’a tekrar gelerek yuvaya dönen Serdar Bozkurt, antrenörlük kariyerinde ilk büyük başarısını burada yaşadı.  2014-2015 sezonunda 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta normal sezonu 60 puanla 2’nci sırada tamamlayan Ankara Demirspor’u Play-Off şampiyonu yapan Serdar Bozkurt, başkent ekibini 2’nci Lige çıkarmıştı.
Çorum’da 2’nci Ligin kapısından döndü
Ankara Demirspor’u 2’nci Lige çıkardığı sezonun ardından  bir başka 3’üncü Lig takımı Çorum Belediyespor’un başına geçen Serdar Bozkurt, kırmızı-siyahlı takımı Play-Off’a taşıdı. Ancak başken ekibinde yakaladığı başarıyı Çorum’da yakalayamayan Bozkurt, Play-Off yarı finalinde elendi.

****Geçtiğimiz sezon çalıştırdığı Sivas Belediyespor’da istifa etmeden önce 32 maçta takımın başında çıkan Serdar Bozkurt, 19 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi aldı

Zonguldak Kömürspor kongreye gidiyor… Tarih belli oldu

2’nci Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon öncesi Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetim kurulu aldığı bu karar doğrultusunda 18 Haziran 2018 Pazartesi günü toplanacak. Tüzük tadilatının yapılacağı kongrede şirketleşenin ilk adımı atılacak. Eğer 18 Haziran tarihinde çoğunluk sağlanmazsa, ikinci toplantı 25 Haziran tarihinde yapılacak. Mevcut yönetimden birkaç ismi liste dışı kalması beklenen kongre sonrası, Kırmızı-lacivertli kulüp, transfer çalışmalarına başlayacak.