Kendi arasında ilk toplantısını yapan Kilimli Belediyespor, hedefini şampiyonluk rotasını Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi

İŞTE KARŞINIZDA YENİLENMİŞ KİLİMLİ BELEDİYESPOR

Kısa bir süre önce Musa Bahadır başkanlığında oluşan Kilimli Belediyespor’un yeni yönetimi, ilk toplantısını yaptı.  İlk toplantısında kendi arasında görev bölümü yapan Sarı-siyahlı yönetim, yeni sezon planlaması için kolları sıvayacak ve transfer çalışmalarına start verecek.

*****************

2018-2019 sezonu öncesi yeni başkanını ve yeni yönetimini belirleyen Kilimli Belediyespor, Süper Amatör Lige iddialı girmeye hazırlanıyor. İşadamı Musa Bahadır’ın başkanlığında oluşan yeni yönetim,  ilk toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi.  Süper Amatör Lig’de misafir olarak mücadele etmeye hazırlanan sarı-siyahlı yönetim, ilk toplantısında görev bölümü yaptı. Musa Bahadır başkanlığındaki yeni yönetim,  toplantıda hedefini şampiyonluk, rotasını Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi.

Toplantıda  görev taksimi yapan sarı-siyahlı yönetim,   kulübü hedefine taşımak için transfer politikasına kısa süre içinde başlayacak.

Yeni sezon planlaması için kolları sıvayan yönetimi,  transferde tam yetkiyi antrenör Selahattin Bayar’a verdi.  Sarı-siyahlı takımda hem futbolcu hem de antrenör olarak uzun yıllar  görev alan Selahattin Bayar ile yeni sezon öncesi de anlaşan yönetim,  genç hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını ve görüşmelerini yapacak.

Eren ARSLANYILMAZ

 

KİLİMLİ BELEDİYESPOR’DA GÖREV BÖLÜMÜ ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

Başkan: Musa Bahadır

2. Başkan: Murat Yücesan

Asbaşkan: Yusuf Çebi

Genel Sekreter: Münir Uzundurugan

Başkan Yardımcıları: Sait Paşa Hızır, Cemalettin Akyol, Eyüp Alabaş, Şahin Ertürk, Rıdvan Tokoğlu

Sayman: Ceyhun Girgin

Altyapı Sorumlusu: Seyit Özkeskin

Veznedar: Serdal Taşdelen

Futbol Şube Sorumlusu: Cevat Aslankılıç

Genel Kaptan: Faik Cüneyt Akarsu

Salon Sporları Sorumlusu: Kenan Yaralı

Basın Sözcüsü: Hüseyin Aygün

Tesis Amiri: D. Ali Yavuzyiğit