MHK, Zonguldak Kömürspor ile Büyükçekmecespor arasındaki zorlu maça Ulusal Hakem görevlendirdi.  Pazartesi günü oynanacak maçta Antalya bölgesi Ulusal Hakem Burak Astar düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta son haftanın hakemlerini atadı. Kurul, sezonun son haftasında İstanbul deplasmanına Büyükçekmecespor’un konuğu olacak Zonguldak Kömürspor maçına Ulusal hakem atadı. Normal sezonun liderini belirleyecek zorlu 90 dakika MHK düdüğü Antalya bölgesi Ulusal Hakem Burak Astar’a verdi.

10’uncu Grup’ta haftalar öncesinden Play-Off’u garantileyen Zonguldak Kömürspor, son hafta liderlik mücadelesi verecek. İstanbul takımı Çatalcaspor ile zirve yarışı veren 63 puanla lider durumdaki temsilcimiz kırmızı-lacivertli takımın son haftadaki kritik Büyükçekmecespor maçında Antalya bölgesi Ulusal Hakem Burak Astar görev yapacak. Astar’ın yardımcılıklarını Burdur bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemler  Süleyman Altınkurt ile Ömer Yiğit yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Mehmet Otru…

4 AY ARADAN SONRA…

 Bir önemli detay ise Ulusal Hakem Burak Astar’ın 4 aydır görev almayışı… MHK, Antalya bölgesinden Burak Astar’ı en son 2013 yılının aralık ayında görevlendirdi.  Astar en son düdüğünü 8 Aralık tarihinde Spor Toto 3’üncü Lig’de oynanan Ayvalıkgücü Belediyespor ile Kayseri Şekerspor maçında çaldı.

Eren ARSLANYILMAZ

Burak Astar, 4 ay aradan sonra Zonguldak Kömürspor ile Büyükçekmecespor arasındaki maçta düdük çalacak