Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 22. Hafta maçları tamamlandı.  Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor Devrek İlçe Stadı’nda konuk ettiği Ergene Velimeşespor karşılaşmasından aldığı 1-1’lik beraberliğin ardından 21 olan puanını 21’e çıkartırken, puan cetvelinde ise 13’den 12’ye yükseldi.


Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 22. hafta maçında kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor,  Devrek İlçe Stadı’nda ligin an alt sıralarında yer alan Ergene Velimeşspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor maçın 5. dakikasında golcü oyuncusu Haluk Türker’in attığı golle ile 1-0 öne geçti. Bu skoru koruyamayan Kırmızı Lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor maçın 65. dakikasında Ergün Cengiz’in golüne engel olamayınca maç 1-1 sona erdi.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Dakika 5: Zonguldakspor, İlker Cihan'ın ceza sahasının içinden ara pasında Haluk Türkeri bomboş kaleye topu ağlara
gönderdi. 1-1 
Dakika 30: Zonguldak sporlu İhsan Furkan orta sahadan taşıdığı topu ceza sahasına girdi. Sert vuruşu top kaleciden döndü.
Dakika34: Zonguldaksporlu Hüseyin Yılmaz'ın sol kanattan yaptığı orta da Muhammet Yeşil güzel bir kafa vuruşu yapmasına rağmen top kalecide kaldı.
Dakika 59: Zonguldaksporlu Ahmet Hakan Demirli çaprazdan sert vuruşunda kaleye giden topu kaleci son anda ayakları ile kornere çeldi.  
DK 65: Ergene Velimeşspor, Ergün Cengiz'in golü ile 1-1'lik  beraberliği yakaladı.
Maçta başka gol olmayınca her iki takımda attıkları 1’rer golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.  

13. SIRADAN 12’YE YÜKSELDİ

Ergene Velimeşspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,  21 olan puanını 22 yaparken 13’den 12. sıraya yükseldi. Konuk ekip Ergene Velimeşespor ise puanını 16’dan 17 yaparak 15. sırada yer aldı.     
ZONGULDAKSPOR 1-1 E. VELİMEŞESPOR
STAD: Devrek İlçe

HAKEMLER: Hasan KAÇAR*, Mehmet Kağan BİNGÜL*, Onur GÜLTER*

ZONGULDAKSPOR: Sinan Ören*, Hakan Çevik, Muhammet Yeşil*, Yilmaz Daler, İlker Cihan*, Enes Subaşı*, Berkan Akdeniz(Dk. 85 Neşet Bellikli),  Hüseyin Yılmaz*(Dk. 68 Batuhan Yılmaz*), Ahmet Hakan Demirli*(Dk. 68 Atalay Yıldırım), İhsan Furkan Deniz*, Haluk Türkeri**

ERGENE VELİMEŞESPOR: Emre Yılmaz*, Mert Er Estik*, Işık Kaan Arslan*, Evren Kilarci*, Furkan Külekci*(Dk. 59 Atilla Yıldırım), Cabir Coşar*(Dk.58 Yüksel Şişman*), İbrahim Fatih Dilek*, Eser Akbaş*, Ergun Cengiz* (Dk. 75 Taner Yılmaz*), Çınar Tarhan*, Oğuzhan Akgün* (Dk. 63 Fatih Ateş**)
SARI KARTLAR: Enes Subaşı (Zonguldakspor) Furkan Külekçi (Ergene Velimeşespor)
GOLLER: Dk. 5 Haluk Türkeri (Zonguldakspor), Dk. 65 Ergün Cengiz (Ergene Velimeşespor)  

3 MAÇTA 5 PUAN TOPLADI

Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor, ikinci devrede çıktığı 3 maçta 5 puan topladı. Temsilcimiz Zonguldakspor ilk maçında Devrek İlçe Stadı’nda İnegölspor’u 2-1 mağlup etti. İkinci maçta ise deplasmanda Niğde Anadolu FK  ile karşılaşan Kırmızı lacivertli temsilcimiz bu maçtan ise 1-1 berabere kaldı. 3 Maçında ise Devrek İlçe Stadı’nda Ergene Velimeşespor ile karşılaşan temsilcimiz bu maçtan da 1-1 berabere kaldı.  Temsilcimiz 3 maçtan çıkardığı 5 puanla yenilmezliğini sürdürdü.
(Halkın Sesi)