Terakkispor bitime 1 maç kala şampiyonluğu garantiledi. Bordo-beyazlı takım, 12’nci haftada Beycuma Cezaevispor’u 4-1 yendi ve  Merkez Grubu’nda mutlu sona ulaşarak, 1’inci Amatör Küme’ye yükseldi.

Ve Terakkispor şampiyon… Zonguldak 2’inci Amatör Küme Merkez Grubu’nda mücadele eden Terakkispor, bitime 1 maç kala şampiyonluğu garantiledi. Sezon öncesi yeni bir oluşumun içine giren ve işe Serkan Bankoğlu’nu antrenör olarak takımın başına getirerek başlayan Terakkispor, güçlü bir kadro ile 2’nci Amatör Küme’de şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Bu hedef doğrultusunda Zonguldak Belediyespor ile amansız bir yarışa giren Terakkispor, kazanan taraf oldu.

Grubun 12’nci haftasında Beycuma Cezaevispor ile karşılaşan Terakkispor, rakibini 4-1 yenerek bitime 1 maç kala mutlu sona ulaştı. Şampiyonluğunu garantileyen bordo-beyazlı takım, Zonguldak 1’inci Amatör Küme’ye yükselmeye hak kazandı. Maç sonu Terakkispor cephesinde şampiyonluğun katmerli sevinci yaşandı.

“SON SÖZ BİZİM”

Takımı uzun yıllar sonra şampiyon yaparak 1’inci Amatör Küme’ye çıkartan Serkan Bankoğlu, futbola başladığım ve antrenörlük yaptığım takımı şampiyon yapmanın mutluluğunu yaşadığı belirterek, “Son sözü sahada biz söyledik. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Sezon başı iyi bir kadro kurduk. Yönetimimizin de desteğiyle şampiyonluğu kazandık. Camiamıza ve taraftarımıza armağan olsun” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ