Başkan Caner, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, Zonguldakspor’a yararlı isimleri kadrolarına katmaya devam edeceklerini vurguladı. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, geçtiğimiz günlerde Niğde Belediyespor ile anlaşmaya varan forvet oyuncusu Sinan Uzun’la ilgili gelişmeler yaşandığını ve son kararı Genel Kaptan Hakan Hülfikir’in vereceğini söyledi. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ayrıca kapalı tribün inşaatının yeni sezon yetişeceğinin müjdesini verdi.

“Göğüs reklamının ilerleyen günlerde tanıtımını yapacağız”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, göğüs reklamı konusunda Yurtbay’la anlaşma yaptıklarını söyleyerek, “Bilindiği üzere geçen sezonda bitmeden 2’inci ve 3.Lig kulüpleri için Spor Toto’nun sponsorluğu söz konusu oldu. Geçen sezon böyle bir anlaşma yaptık. Hatta bunun ücretini de Zonguldakspor aldı. Yani formanın arka kısmında Spor Toto’nun olacaktı. Ön tarafı boştu. Geçen sezon Yurtbay’ın reklamı vardı. Kentimizin sanayicisi Yurtbay Seramik’in bu senede kendisi İlker Yurbay kardeşimizle görüştük. Onunla ile istişare ettik.  Aynı şekilde tekrar Zonguldakspor’a destek vermek üzere formanın ön kısmında Yurtbay’ın reklamına devam ettik. İlerleyen günlerde bir tanıtımda bulanacağız. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ın takıma Zongudak’ın sanayicisi destek vermesi gerek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

“Kömürspor’a sabit gelir konusunda uğraşmaya devam ediyoruz”

Kömürspor’a sabit gelir konusunda uğraşmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Caner, “Büfe konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Nasıl gelir daha fazla elde ederiz diye araştırması içerisindeyiz. O da çok hızlı bir şekilde faaliyete geçecek. Yakın bir zaman içerisinde Zonguldakspor’a gelir elde etmek farklı projelerimiz de olacak. Şuan için önceliğimiz Valilik binası yanında bulunan büfe projesini biran önce faaliyete geçirmek. Gelirleri arttırmak için uğraşıyoruz ”dedi.

“Kömürspor’a faydalı isimleri kadromuza katıyoruz”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Kampın ilk etabını Zonguldak’ta geçirdik. İkinci etap kampımız Kızılcahamam’da inşallah güzel olur. Güzel bir kaynaşma olur. Kamplar güzel geçerse bu olumlu yönde de maçlara yansıyacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kimsenin bir kaygısı olmasın. Oyuncularımız gitti diye üzülmesin. Zaten bu gidenleri on defa söyledik. Buradan gidenlerin, çoğu sözleşmeleri biten düşünmediğimiz futbolcu kardeşlerimiz vardı. Onların hepsine verdikleri hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bunların içerisinde tabi ki iki üç kişinin kalmasını arzu ederdik. Ama olmadı. Ama onların yerlerine transfer yapıyoruz. Zonguldakspor’a faydalı isimleri kadromuza katıyoruz.  İyi bir Zonguldakspor’la yola çıkmak istiyoruz ”şeklinde konuştu.

“Sinan’la ilgili kararı Hülfikir verecek”

Geçtiğimiz sezon Kömürspor’da forma giyen forvet oyuncusu Sinan Uzun’la ilgili gelişmeler yaşandığını ifade eden Caner, “Sinan’la ilgili bir gelişme yaşandı. Niğde Belediyespor’la anlaşmıştı. Ardından ayrıldığını öğrendik. Bunu Genel Kaptanımız Hakan Hülfikir değerlendirecek. Biz daha önce teklifte bulunduk. Görüşme yaptık. Ama kendisi Niğde Belediyespor’u tercih etti. Şuanda Niğde Belediyespor’dan ayrılmış. Bakalım zaman ne gösterecek.”

“Kapalı tribünler yeni sezona yetişecek”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, tribünlerin yeni sezona yetişeceğini vurgulayarak, “Tribünleri çalışmaları devam ediyor. Tribünlerin ödenekleri gönderildi. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Karayılmaz’ın güzel bir çalışması oldu. Kendisinin ifade ettiği sezonun başlangıcına yetişecek dedi. İnşallah Allah bir aksilik vermezse kapalı tribün yeteşecek. Bakan değişmesinin buna etkisi olmaz. Butik Stadyumunda planlaması yapıldı. İhaleye çıkacak şekilde ayrıldı. Bakan Karadeniz’in çocuğu bizim için ne planlandıysa aynı şekilde devam edecek.”

Emre Can BAYRAM