Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, 3-2 kazandıkları Amedspor maçının ardından spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.http://www.halkinsesi.com.tr/spor/iyi-oynayan-taraf-bizdik-h34574.html

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, bu hafta sarı kart cezalarının olacağının uyarısını yaparak, yukarılara doğru tırmanışın devam edeceğini vurguladı.

Teknik direktör Şenol Demir, oyuncularının maçı istediğini söyleyerek, “2-0 geriye düştüğümüz bir müsabaka. Ama maçı istiyordu çocuklar. Müsabaka da iyi oynayan taraf bizdik. Bu galibiyet ve bu tür maçlar takıma coşku getirir. Hep taraftara hem yönetime hem de takıma. Daha 45 dakika varken bu çocuklara 2-0 geriye düştü diye hemen yuhalamaya çıkarın formayı gidin diye gerek yok. Bir 45 dakika daha vardı sonucunda da müsabaka 3-2’ye döndü. O yüzden sabırlı olalım ”dedi.

“Bu tür galibiyetler takıma coşku getirir”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, bu tür galibiyetlerin takıma coşku getireceğini söyleyerek, “Kolay 2 tane gol yedik. Bir tanesi of side gibi geldi ama bana bakacağız. İkincisinde de çok basit bir kolay gol yedik. 2-0 geriye düştüğümüz bir müsabaka. Ama maçı istiyordu çocuklar. Müsabaka da iyi oynayan taraf bizdik. Bu galibiyet ve bu tür maçlar takıma coşku getirir. Hep taraftara hem yönetime hem de takıma. Daha 45 dakika varken bu çocuklara 2-0 geriye düştü diye hemen yuhalamaya çıkarın formayı gidin diye gerek yok. Bir 45 dakika daha vardı sonucunda da müsabaka 3-2’ye döndü. O yüzden sabırlı olalım. Bu çocuklarla biz başarı yakaladık. Bu çocuklarla başarıyı devam ettireceğiz. Bu çocuklara hakaret etmek bu çocuklara küfür etmek bize bir şey kazandırmaz. Geriye kalan müsabakalarda da bu çocuklarla oynayacağız. Onun için futbolcularımıza sahip çıkalım. Futbol bu. Futbolun içerisinde kaybetmek kazanmak da berabere kalmak da var. Devre arasında bir şeyler yaşandı. Ama rakipte bir şey yapmadı. Sakin olmalarını söyledik. Bunun karşılığını da aldık ”dedi.

“Yukarılara doğru tırmanışımız devam edecek”

Yukarılara doğru tırmanışın devam edeceğini ifade eden Demir, “Barajla 9 puanlık fark var.  İnşallah yukarılara doğru tırmanışımız devam edecek. Bu hafta eksiklerimiz olacak. Sarı kart cezalarımız var. Mert, Ercan ve Turan. İnşallah onları yerlerini dolduracak oyuncularımız gerekeni yapacaklar. Bizlerde futbolcu kardeşlerimize sahip çıkalım.”

Emre Can BAYRAM