Zonguldak Kömürspor formasıyla geçtiğimiz yıl başarılı bir performans sergileyen Mert Caymaz, bu sezon ise takımın vazgeçilmezleri arasında. Kırmızı-lacivertli takımın 2 sezondur başarılı bir şekilde formasını giyen orta saha oyuncusu dün 25’inci yaşını kutladı. 1990 doğumlu olan mert için dünkü idman sonrası sürpriz bir doğum günü organizasyonu düzenledi. İdmanı tamamlayan futbolcular, mert için hazırlanan doğum günü pastasını kendisine ikram  etti. Saha ortasında tüm takımın pasta yediği sırada Mert ne olduğunu anlamadan  arkadaşları tarafından yaş pastaya bulandı. Buda yetmezmiş gibi kara saplanan Mert, kar topu yağmuruna tutuldu.

FORMASINA KAVUŞUYOR

Çorum Belediyespor maçında sarı kart sınırını aştığı için Nilüferspor maçında cezalı olan Merti formasına kavuşuyor. Cezasını tamamlayan Mert, 1 haftalık aranın ardından Kızılcabölükspor maçında takımdaki yerini alacak.

 Kar keyfi

 

Zonguldak Kömürspor, Fener Sahası’nda karın tadını çıkardı. Kırmızı-lacivertli futbolcular eğlenceli anların yaşandığı idmanda kartopu oynadı.

 ****

Zonguldak Kömürspor, Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü dünkü idmanda stres attı. Zonguldak’ta etkili olan kar yağışından dolayı beyaz bir örtüye bürünen Fener Sahası’nda idman yapan kırmızı-lacivertli takım, oldukça eğlenceli anlar yaşadı.  Futbolcular kar topu oynayarak karın keyfini çıkardılar. Birbirleriyle kartopu oynayan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, idman görüntüsünü çeken basın mensuplarıyla şakalaştı. 

Eren ARSLANYILMAZ