Zonguldaklı judocu Çağrı Doğan, Ümitler Balkan Şampiyonasında +90 Kg’da Avrupa ikincisi olarak ülkemizi, en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı

1-3 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek’in Bihaç şehrinde Ümitler Balkan Şampiyonası yapıldı. Judoda gelecek vadeden sporcular arasında yer alan Zonguldaklı milli judocu Çağrı Doğan, +90 Kg Bosna Hersek’te bir birinden zorlu maçlarda tatamiye çıktı. Ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil eden Doğan, ilk gün Makedonya, ikinci gün Yunanistan ve Üçüncü gün ise Romanyalı rakibi yenerek büyük başarı gösterdi. Zonguldaklı juoducu Çağrı Doğan, finalde +90 Kg’de Bosna Hersek’li rakibine yenilerek Avrupa ikincisi oldu.

Sönmez; ‘’Daha çok çalışarak şampiyonluklar elde edeceğiz’’

Milli judo antrenörü Metin Sönmez, ‘’Sporcum Çağrı Doğan, Bosna Hersek’te ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek ikinci oldu. Göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki daha çok çalışarak şampiyonluklar elde edecek. Çağrı ve birçok sporcu judoda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Amacımız ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde judoda ismi duyurmak. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM