Zonguldaklı futbolcu Kaan Yıldırım, Ereğli Belediyespor yolunda

KAAN SÜRPRİZİ

Ereğli Belediyespor sürpriz bir hamleye hazırlanıyor. Eflatun-beyazlı takım, 1,5 sezon Zonguldak Kömürspor forması giyen,  geçtiğimiz sezon ise Güzelorduspor’da şampiyonluk yaşayan  25 yaşındaki orta saha oyuncusu Kaan Yıldırım’ı gündemine  alarak, oyuncu ile kısa bir süre sonra görüşme yapacak

*******************

Bölgesel Amatör Lige iddialı girmeyi amaçlayan Ereğli Belediyespor  transferde ayağını gazdan çekmiyor. Dış transferde şimdiye dek 9 futbolcuyu kadrosuna katan eflatun-beyazlı takımdan sürpriz bir hamle geldi. Ereğli Belediyespor yönetimi  Kaan Yıldırım’ı transfer gündemine aldı.

Ereğli Belediyespor transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Yeni sezon kadrosunu kurmaya devam eden Eflatun-beyazlı takımın gündeminde tanıdık bir isim bulunuyor. ,Zonguldak Alaplı doğumlu olan ve 1,5 sezon Zonguldak Kömürspor forması giyen 25 yaşındaki Kaan Yıldırım, Ereğli Belediyespor yönetimi tarafından gündeme geldi. Zonguldak Kömürspor formasıyla 3’üncü Lig Play-Off ve geçtiğimiz sezon ise Güzelorduspor’da Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu bulunan genç oyuncu hakkında yönetim son kararını verecek. Oyuncu ile kısa bir süre sonra görüşme planlayan Eflatun-beyazlı yönetim, şartlarda anlaşması halinde, Kaan Yıldırım’ı kadrosuna katacak.

Eren ARSLANYILMAZ

 KİLİMLİ İLE PROFESYONELLİĞE ADIM ATTI

Ereğli Belediyespor’un gündeminde yer alan Kaan Yıldırım, futbola 2007 yılında Akınspor’da başladı.  Burada 1 yıl oynayan Kaan, 2009 yılında Konyaspor’a transfer oldu.  1 yılık Konyaspor  macerası yaşayan 25 yaşındaki futbolcu,  2010-2011 sezonlarında Alaplı Belediyespor forması giydikten sonra  2011-2012 sezonunda Kilimli Belediyespor’a transfer olarak profesyonel kariyerine adım attı.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’DA DA FORMA GİYDİ

Transfer olduğu Kilimli Belediyespor’da  fazla şans bulamadığından 2013 yılında sarı-siyahlı takımdan ayrılan Kaan, Orhan Gazispor’a transfer oldu. Bursa takımında 1,5 sezon forma giyen genç oyuncunun  2015 yılında Zonguldak Kömürspor macerası başladı. Kırmızı-lacivertli takımda  da 1-5 sezon forma giyen Kaan, geçtiğimiz sezon Zonguldak Kömürspor’dan  hoıcası Cahit Terzi’nin çalıştırdığı Güzelorduspor’a transfer oldu.

 

***Geçtiğimiz Cahit Terzi’nin çalıştırdığı Güzelorduspor’da  (Ordu FK) 10 maça çıkan Kaan Yıldırım, 1 gol kaydetti

 

***2015-2016 yılında Zonguldak Kömürspor’un Play-Off’lardan 2’nci Lige çıktığı kadroda yer alan Kan Yıldırım, geçtiğimiz sezonda Güzelorduspor’da Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşadı

HAREKETLİ BİR HAFTA OLACAK

Transferde oldukça hareketli bir haftayı geride bırakan eflatun-beyazlı takım, bugünden itibaren yine hareketli günler geçirecek.  Hafta başında Temasta olduğu isimlerle görüşme yapması beklenen Ereğli Belediyespor, futbolcularla pürüzleri gidermesi halinde transferleri açıklayacak.