Kümede kalma umutlarını son haftaya bırakan Kilimli Belediyespor’da Kulüp Başkanı Engin Aygün,  yenmekten  ve rakiplerinin kaybetmesini beklemekten başka çarelerinin olmadığını söyleyerek, “Zor ama imkansız diye bir şey yok. Pazar günü seyirci desteğimizi de arkamıza alacak ve kabustan uyanacağız” dedi.

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta küme düşecek 3’üncü takım olmak istemeyen Kilimli Belediyespor, son hafta sahasında konuk edeceği Ümraniyespor mesaisine camia olarak hazırlanıyor. 2010-2011 sezonunda yükseldiği 3’üncü ligde ikinci sezonu yaşayan sarı-siyahlı takımda yönetim, kenetlenerek son haftayı istedikleri sonuçlarla kapatmak amacında.

 Uzun bir aranın ardından Ligde 2’nci sezonu yaşayan temsilcimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi  zor haftalar geçiriyor.  Geçtiğimiz yılda ligdeki kaderini son maça bırakan ve son maçta aldığı galibiyetle ligde tutunan sarı-siyahlı takım, bu yılda aynı durumla karşı karşıya.

Fakat, temsilcimize 5 Mayıs Pazar günü saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Ümraniyespor maçını kazanmasının yetmeyeceği gibi, kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Trabzon Kanuni’nin berabere kalıp, Derince Belediyespor’un yenilmesini bekleyecek.

“ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL”

Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, işlerin bu haddeye gelmemesi için uğraş verdiklerini ancak, son maçta kazanıp ligde kalmak istediklerini belirtti. Ümraniyespor maçını kazanarak rakiplerinin puan kaybetmelerini bekleyeceklerini söyleyen, Engin Aygün, “Sezon içinde istenmeyen olaylar cereyan etti ve bu da takımı haliyle etkiledi. Yinede bu durumu toparladık. Takımın buralara gelmemesi için uğraş verdik ama olmadı. Son hafta maçında küme düşmemek için oynayacağız. İşimiz kolay değil. Bizim yenmekten başka çaremiz yok. Ve Trabzon Kanuni ile Derince Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Zor ama imkansız diye bir şey yok” dedi.

“DESTEK BEKLİYORUZ”

Sarı-siyahlı takımın Kulüp Başkanı Engin Aygün, zor günlerinde tüm Zonguldak’ı yanlarında görmek istediğini belirterek, “Son haftaya girdik ve her şey bu haftada belli olacak. Ümraniyespor maçında kazanmamız için desteğe ihtiyacımız var. Tüm Zonguldak, ilçe ve beldelerde bulunan sporseverleri Kilimli Belediyespor’u destek vermeye davet ediyorum. 5 Mayıs günü bu destekle beraber kabustan uyanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ 

Kritik hafta

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta son haftanın maç programı belli oldu. Temsilcimiz Kilimli Belediyespor’un küme düşmeme mücadelesini vereceği son hafta tüm maçlar 5 Mayıs Pazar günü saat 15.30’da oynanacak. Sarı-siyahlı takım, ligdeki kaderini etkileyecek maçta Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda Ümraniyespor’u konuk edecek. Bu zorlu maç sat 15.30’da başlayacak.

5 MAYIS PAZAR

Saat 15.30- Belediye Bingöl-İskenderun

Saat 15.30-Derince Doğal Çim: Derince Belediye-Nilüferspor

Saat 15.30-Evrenseki Stadı: Manavgat Evrenseki-Hacettespor

Saat 15.30-Muhsin Yazıcıoğlu Stadı: Sivas Dört Eylül-Gebzespor

Saat 15.30-Şehir Stadı: Menemen Belediye-Aydınspor

Saat 15.30-13 Şubat Stadı: Refahiyespor-Trabzon Kanuni

Saat 15.30- 18 Mart Stadı: Dardanelspor-Silivrispor

Saat 15.30- Ahmet Şerifoğlu: Kilimli Belediye-Ümraniyespor

Saat 15.30-Atatürk Stadı: Adıyamanspor-Batman Petrol